BeyzaF Sumeyyeabdi gidin tabi içinizde kalmasın. Alttan muayene ters bişey yoksa yaptırmayın benim lekelenmem vardı doktor rengine bakalım içten gelen bişey mi diye bakmak istedi bende içim rahat etsin diye baktırmıştım.
Sumeyyeabdi BeyzaF şükür suan cok iyiyiz bakalım yarın belki alttan muayeneye gerek kalmaz inslalah 🙂
Rmysa0308 Sumeyyeabdi şimdilik sadece kese görünür canim ben kalp atisini ikinci muayenemde duydum 7+5 de
Medine94 sonhayatbukucu bana öyle demişti doktor bende gerek duymadım ama çoğu kişiye dinlettiriliyor benim doktorum öyle demişti sadece böyle yakınlaştırıp bakıyordu orda gözüküyor zaten yanıp sönüyo hızlı hızlı
Sumeyyeabdi Kizlar brnde randevuyu haftaya çarşambaya aldım ınslalah o.zaman gideceğiz biraz daha büyümüş olur😚
Sumeyyeabdi Manian hafta olarak hesaplarsam 20 si 7 hafta oluyor inşallah sağlıcakla duyalım inşallah 😚
Sinemfidan Sumeyyeabdi ben gebeligimi ogrendigimde 5+0 dim öğünü duydum sesini oglumdada 7 haftalikken duymustum
Sumeyyeabdi Sinemfidan günler geçmiyor sanki haftaya gideceğiz simdide şeffaf sekilde akıntı var nette baktım yerleşince baskı yaparmış bebek göğüs ağrısı var bide 😚
sinemysbaby Sinemfidan merhaba doğum yaptınız mı siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr
sinemysbaby Ceress merhaba doğum yaptınız mı siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr
sinemysbaby cahillesohbetikestim merhaba doğum yaptınız mı siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr
cahillesohbetikestim sinemysbaby alakası yok canım her duyduğunu kafana takıp kendini de bebeğini de yorma iki oğlum var ilk muayene hep vajinal Dı bir sorun yaşamadım
sinemysbaby Irem88- merhaba doğum yaptınız mı siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr