Sumeyyeabdi Kızlar 5 haftalik hamileyim yarin hasteneye gidecem kalp sesini duyar miyim acaba ne zamn öğrendiniz siz🥰🤲
benimmdunyamm Sumeyyeabdi 8+4 de duydum bende 1 hafta sonra hit 7 haftada duyarsın 6 hafta biraz erken canım
Moonlight38 Sumeyyeabdi Genelde 6-8 hafta arasında duyuluyor canım, 5 haftalıkken kese görünüyor. Hatta bazen ultrasonda değil de vajinal olarak kese görünebiliyor. O yüzden kalp atışını bu hafta duyamayabilirsin
sinemysbaby Ceress merhaba doğum yaptınız mı siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr
Hatice1302 Oglumda 6 haftayken duymuştum ama simdi kizimi bekliyorum kizimda da 8 haftayken duymustuk 🤰🏼👼❤🙏
Sumeyyeabdi Sagolun kızlar 2.ci bebeğim daha fazla heyacan var nedense bunda😚 sağlık ocagi doktoru 3 hafta sonra gidin dedi ama ben dayanamadım 🙂
BeyzaF Sumeyyeabdi 5+5 alttan muayenede çok hafif duyduk 6+5 te normal ultrasonla bakıldığında kalp atışı daha net ve güçlüydü
sinemysbaby Irem88- merhaba doğum yaptınız mı siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr
BeyzaF Sumeyyeabdi gidin tabi içinizde kalmasın. Alttan muayene ters bişey yoksa yaptırmayın benim lekelenmem vardı doktor rengine bakalım içten gelen bişey mi diye bakmak istedi bende içim rahat etsin diye baktırmıştım.