ikicocukmeselesi Kızlar ruruhediyelik diye bir sayfa var, ordan ürün alıp memnun kalan yada kalmayan var mı aranızda?
ikicocukmeselesi Kimse yok mu ya🤭 ben sipariş verdim artık dolandırılırsam veya ürün kötü gelirse ilk kurban ben olayım sizede haber veririm🤣🤣
dduygu1 ikicocukmeselesi merhaba nasıl hediyelikleriniz bende o sayfadan yaptırmayı düşünüyorum ama memnun kaldınız mı
ikicocukmeselesi Minnosum1147 bende siparişi verdim çikolata ve kolanya olarak ama aynı kutuda olsun istemedim 50 adet madlen çikolata 25 adet kutulu kolanya söyledim farklı bir hediyelikte yaptırdığım için, ben çok beğendim sayfasını umarım zamanında gelir çok memnun kalırım ☺️
Minnosum1147 İnşallah canım yine haberleşiriz 🤣 sanırım ben de sipariş vereceğim mumlardan falan dönüş bekliyorum :)
ikicocukmeselesi Minnosum1147 bugün kargoyu teslim etmişler ama eşimin iş yerine geldi, akşama göreceğim inşallah 😁
Minnosum1147 ikicocukmeselesi hadi bakalım hayırlısı, en azından geldi buna da şükür 😅 şaka bir yana ben de sipariş ettim bakalım güzele benziyor 😊