1baska Merhaba arkadaşlar bebeğimin suyu hiç yokmuş böbrekleri yok dendi şuan 29 haftalığım ve ciğer geliştirici iğne yapıp doğuma alacaklar böyle bi durum yaşayan varmı acaba
cgnduru 1baska hiç duymadım canım böyle bir şey çok üzüldüm Allah yardimcin olsun detayli ultrasonda falan belli olmuyormu bu neden 29. Hafta.. hemde doğuma alacaklar derken anlamadım ben orayı bebeğe bir şey olmayacak degilmi
Cinarsaitinannesi 1baska tek böbrek mi yok ikisi de mi tek böbrek doğan çok insan var sorunsuz sıkıntısız yaşıyorlar ama iki böbrek olmadan doğan duymadım bilgim yok
edis22 1baska cok gecmis olsun canim rabbim saglikla melegini kucagina versin🤲🏻. Bence sadece bi dr’un lafiyla karar verme enaz 2 3 dr’la danis sonra karar ver. Cun bazen yanlisliklar olabiliyor cok gorduk boyle seyler
Ay3693 kahvesever__ merhabalar bana da tek böbrek görülmüyor haftası erken dediler 15 gün sonrası için randevu verdiler pelvis bölgede olabilir dediler tekrar bakılacak suyunuzda falan azalma olmuşmuydu
benimmdunyamm 1baska canım Allah şifa versin tek böbrek duydum da ikisini duymadım birde neden hemen doğuma alıyorlar
Duygu388 Yaa kurbn olurm cnm allah iyiliğini versin inş bnde 36 haftalıkken doğurdm şuan bebeğim yoğun bakımda nefes almakda zorlanıyo bugün 4.günü dualarım szinlee inşallah hiçbir şey olmaz
heleninannesi06 1baska Allah yardımcınız olsun şu mübarek zamanda Bir bilgim yok bizde de tek böbrek çalışmıyor dediler doğumu bekliyoruz Allah tüm bebeklerimize şifa versin
Sonikiuc Bence de tek doktor ile yetinmeyin.cok geçmiş olsun umarım sorunsuz sağlıklı bir şekilde ve vaktinde alırsınız yavrunuzu kucaginiza