Baykuss Çok uygun fiyatlı tüm takım veriyor modeller de gayet güzel ama internete güvenip almaya cesaret edemedim daha önce alan oldu mu acaba? Güvenilir mi
cgnduru Baykuss sen yazınca bende baktım ama neresi ucuzki canım çocuk odası bilmem ne 12 bin bebek arabalari trendyolla aynı fiyat
Sdashn Baykuss ben ordan aldım canım İstanbul da oturduğum için gidip detaylı görüp aldım bana göre kaliteli geldi ve dışarı da ki fiyatlara göre de çok çok uygun uzun süreli kullanılabilir
Baykuss cgnduru tüm içinde her şey dahil 11-12 diyor bebek arabası beşik ana kucağı dolap şifonyer her şey dahil uygun geldi canım ama bilemedim siteyi
cgnduru Baykuss he o instagramda vs çok var her şey dahil olarak satiliyor ama fiyatı normal geldi bana.. ben ayrı ayrı almayı düşünüyorum arabalar vs bu şekilde bana çok kaliteli gelmiyor ama tabi sen bilirsin ❤
Baykuss Sdashn aynen babada çok uygun geldi canım ama ankarada yaşıyorum riske atmaya korktum az bi para değil sonuçta
Sdashn Baykuss evet haklı olarak valla bende çok araştırdım mobilya en ufak bir bebek arabası üç bin beşik üç bin böyle ayrı ayrı alınca daha pahalı gelince set aldım
Baykuss cgnduru bende hepsini ayrı ayrı aldım da sadece mobilyası İÇİN düşünüyorum canım dolap yatak İÇİN