yenii_annee 1 saatten beridir ara ara sürekli su gelir gibi iç çamaşırım ıslanıyor ve tutamıyorum idrar değil eminim olsa tutarım ama su gibi de ilk gelen böyle hafif yapışkan kokuluydu sonra gelenler de idrar yapıyormuş gibi akıyor sizce nedir endişe ettim
Reshaa yenii_annee canım hiç mi okumadın nişan sümüksü olur kahverengi ya da pembemsi olur diye bariz suyun geliyor işte suyun rengi berrak mı
minikkurabiyelerinannesi yenii_annee ilk nişanın gelmiş sonrasında suyun.. aksatma doktora git suyum geldi falan dersen sabah gel diyeceğini sanmıyorum 🙏🏻
Kbraylmz1 yenii_annee yavrum suyun geliyor benimde öyle olmuştu hiç anlamadım çocuğum susuz kalmış acil yatış vermişlerdi ihmal etme muhakkak git hastaneye
Kbraylmz1 yenii_annee bide benim kızım bi haftada suyu bittiği için 750 gram vermişti ultrasona göre (iki kontrol aram 1 haftaydı) iyi ki bebeğimi kaybetmedim diye dua ediyorum
yenii_annee Bebisler doktorum 45 dk lık uzaklıkta arasam sabah erkenden gel diyecek bakalım sabah ilk işim gitmek olucak burda şimdi acile gitsem doktor yok ebe oluyor hep ve benim bebeğimin bir çok anomalisi var sıkıntıları çok burdaki doktorlar da hiç iyi değil ilgilenmiyolar
yenii_annee Reshaa okudum ama yazdığı gibi rengi yok yani hafif sarımsı gibi bişey ilk geldiğinde öyleydi az önce gelen berraktı
aysegulpkr yenii_annee nişanın gelmiş galiba şuan suyun geliyor . Bence bekleme bebegin de sıkıntılar varsa . Suyun azalması bitmesi bebeğe daha çok zarar verir doktorunun olduğu yere git sabah o gelene kadar hastane de takipte kal bence.
yenii_annee aysegulpkr gittiğim hastane özel hastane burda devlet hastanesi var sadece ve 3 tane doktor olmasına rağmen 1 tane bile bulamıyorsun ilk zamanlarım da kanamam olmasına rağmen doktor ameliyatta dediler 1 buçuk gün bekledim öyle ebe vardı sadece bende doktor kadar size bilgi veremem dedi geçti o yüzden sabah erkenden doktoruma gidicem malesef burası sağlık bakımından çok eksik ve berbat
yenii_annee Reshaa gittim amniyon sıvısı değil neneeğim suyu da yeterli dediler vajinal akıntı olabilir dediler enfeksiyon için ilaç verdi
yenii_annee minikkurabiyelerinannesi gittim canım vajinal akıntı olabilir dedi suyum gelmemiş erken doğum riskin de yok dedi
yenii_annee Kbraylmz1 ay ya Allah korusun gittim hastaneye ama suyum gelmemiş açıklığım da yok bebeğim suyu da yeterli dedi doktorum ajinal alıntı olabilir dedi ilaç verdi 10 gün kullan gel dedi sonra acile gittim tekrar akıntım geldi diye sabah tekrardan gel demişlerdi diye ordaki doktor da kendi doktorumun yazdığı ilacın Bi başkasını yazdı ve ayriyetten Bi travazol yazdı bide normal ilaç bende onları aldım tabi yine bir sürü ilacım oldu
minikkurabiyelerinannesi yenii_annee aaa iyi o zaman ama öyle bir akıntı oluyor muymuş şaşırdım valla ☺️☺️ Anlattığınıza göre ben hemen su falan dedim yanılttım kusura bakmayın ☺️🤭
Kbraylmz1 yenii_annee oh iyi çok şükür bebiş iyi olsun da gerisi çok önemli değil zamanında sağlıkla kucağına al inşallah
yenii_annee minikkurabiyelerinannesi yok canım benim bende suyum geldi sandım korktum yani bende şaşırdım vajinal akıntı deyince bu şekilde olmasına yani bildiğin su geliyor gibi anlam veremedim inşallah blr sıkıntı olmaz erken doğum riskin yok dedi ama ne biliyim yine de korkuyorum bebeğimin sıkıntıları var burda doğum yaparsam bebeğim yaşayacaksa da ölür Allah korusun buranın imkanları sıfır bu ayın sonunda memleketime gidicem inşallah orda doğum yapıcam bebeğim ameliyat olucak Rabbim ömür verirse 🤲🏻