eylulsmommm Hanımlar o enfeksiyon belirtisi gidip bi idrar tahlili verin. Benimde hamileliğimin başından beri oluyor düzenli aralıklarla. Enfeksiyondan dolayı. Haberiniz olsun Askiletotomsu Binnur81 my116 Melisagncm Zeynepackgz
Binnur81 Aynn geliyo 39+4.olsum bı haftadır gelmiyodur yoksa çok geldi değişik bı şekilde yumurta akı gibi 🤭
Melisagncm eylulsmommm evet enfeksiyon var zaten sürekli tekrarlayan doktor tek içimlik toz bir ilaç kullandirtiyor her ay 🤦🏻♀️
Askiletotomsu eylulsmommm idrar tahlilini sağlık ocagim her ay alır. Tertemiz çıkıyor hep Enfeksiyon belirtisi değil demek ki her zaman 💜 zaten gebelikte akıntı artışı olur diye yazıyor her yerde ki😇
Binnur81 eylulsmommm her ay werdim zaten yok cikmiyo temiz cikiyo bnmki enfeksiyon değil özellikle sordum ama
Zeyzen Zeynepackgz Bende 18 haftalık hamileyim hergün beyaz akıntım oluyor sizde de hamileliğin ilk gününden beri böyle miydi acaba
eylulsmommm Melisagncm bende de aynı sorun var malesef ki çok su içiyoru aslında ama bilmiyorum niye böyle tekrarlıyor
eylulsmommm Askiletotomsu evet yazıyor da bende genelde öyle oldupu için söylemek istedim benimde bir hafta var bir hafta geçmiş oluyor 🤭
Ozlem0133 Askiletotomsu benim de oluyir 30 günum var geliyor enfeksiyon um da yok yeni tahlil yapıldı normal yani