Gulcansckn zeynepboran_ bende 39+4 oldum bugün 😬😬 1-2 saat önce doğuracağım sandım 😅 sıcak bir duş aldım şuan daha iyiyim bakalım tahminimce yarın öbür gün gelir yanılmıyorsam 😂😂
Dilhunizade zeynepboran_ oglumu 39+6 iken hic bir belirti yokken ben ne zman dogurcamlardaydim kendimce hatta son gun diye doktora gittim yarin 40 haftayi doldurcam ama ses seda yok bizde demistim doktoruma doktorum da yarin sabah gel suni ile baslatacaz beklemeye gerek yok demisti tabii 2 yil oncesiydi bu kovid yeni ve hatsafhadaydi die bu teklifi yapmıştı tamam demistim eve geldikten sonra sancm basladi gecesnde dogurdum 😁😁 suniye gerek kalmadi yani :) su an kizima hamileyim ve 39+4 oldum yarin kontrole gidecem bakalim bunda ne zaman dogurcam
Buselii_2 Ağrı sancı birşey yok mu 😀🙈 bizde 39a girdik ama bebişin yüzü terse dönükmüş perşembeye kadar bekleyelim dedi dönerse suni sancı veririm, dönmezse sezeryan dedi 🤷🏻♀️ İnşallah bi ağrım sancım gelsin diye dua ediyorum
zeynepboran_ Buselii_2 yok banada doktorum dediki 40 a kadar gelmezse sezeryan ile alalım hiç suni sancı demedi anlayamadım
Busra_06 Ayh sizin böyle yazdıklarınızı görünce içim daralıyor 😆 37+1 … Allahım nasıl bunaldım nasıl zorlanıyorum uykudan ölüyorum uyuyamıyorum vücudum çok huzursuz ne rahatım var huzurum var.. oyh 🤷♀️ Daha da çok var
Buselii_2 zeynepboran_ Bebeğin pozisyonu falan uygunsa söylersin suni sancı versin sana en azından bi denersin yani illa sezeryan olması gerekmez diye düşünüyorum ama bilemeyiz doktordan iyi tabi 🤷🏻♀️