Minnakhayaller Merhaba kızlar ilk gebeliğimde perinatalog uzmanına gitmiştim ama bu ikinci hamileliğimde maleaefki gidemedim içinde çok süphe kaldı gitmeyen varmı aranızda bişey olurmu normal ultrasondan gözükür dimi bişey olsada
Zma Minnakhayaller gitmeyen çok gebe var .tabi önceden birdey olup olmadığıni bilmek ayrı bir güzellik .ama.gidememissinix belliki kafanıza çokda takmayın
Boniboncuk Minnakhayaller canım normal ultrasonda detaylıdaki kadar detaylı görünmüyor maalesef ve detaylı ultrason genelde bir perinatolog tarafından yapılmalı. Bence haftan çok geçmediyse gitmelisin. Hem aklında şüphe kalmasın hem de bebeğin hakkında bilgi edinmiş olursun
Shzdgn Minnakhayaller gitmemizi öneririm normal Usg de herşey belli olmuyor malesef benimde ikinci bebeğimde gitmedim herşey normal gibi devam ediyordu ama bebeğim bi doğdu yok yoktu sizi kutkutmak istemem ama başından geçtiği için kimse benim gibi yaşamasın diye mesela ayagi içe büküktu bariz görünüyordu ve normal usgde görünmedi
Poyrazakalan Minnakhayaller ılk gebelıgımde bende gıtmedım allahın oznıyle bısey olmadı saglıklı dogdu cok anormal olan seyler gozukuyo merak etme ultrasonda ıkıncıye hamıleyım keske bundada gıtmeseydım ufacık seylerı bıle buyuk sorunmus gıbı anlatıyo bazı doktorlar bebegımın kalbınde parlak bır nokta varmıs halbukı tek basına bır onemı yokmus baska dr gıttım soyledı ama ayrıntılıda benı cok korkuttular hala ıcımde suphe var hamılelıgım zehır gıbı gecıyo