Frdolmz Selam hanımlar 👋 2 aylık hamileyim ve kendimi aşırı şiş hissediyorum Bazen 7-8 aylık hamile gibi görünüyorum az yemek yesem tıkanıklık oluyor,anlayacağınız sıkıntılı bir durum var mı öneriniz?? Bunun için bi öneriniz var mı
cgnduru Frdolmz evet benimde şuan 5. Aya girdim 2.3. Ayda karnım daha sisti insan resmen gaz doluyor ben hem bulantı hem mideden hem gazdan baya süründüm kayisi yemeye calis canım hergun en azından 3 tane hiçbir şey olmazsa 1 kutu duphalac al eczaneden onu ic iyi gelir hamileyken zarari yok rahatlatir en azindan…
Busoo Frdolmz canım bende öyleydim 4. 5. Aya girdiğimde geçti ne yaptıysam çare olmadı inşallah bir an önce geçer
Vicibici Frdolmz bende öyleyim canım malesef. Çok fazla tuzlu yemediğim ve bol su içtiğim günler rahat geçiriyorum. Bir de gaz yapabilecek yiyeceklerin üzerine biraz kimyon serpiyorum. Her gün mutlaka soda içiyorum. Biraz hafifletiyor
cahillesohbetikestim Frdolmz 20. Haftaya kadar öyleydi maalesef geçmedi hiç sonrasında hamile göbeğine dönüştü 🥰