Ayse254 39+2 oldum bebek hareketli olduğu zaman vajinama iğne batıyor hatta genelde sağ bacağıma aynı anda elektirik çarpması gibi kramp giriyor aniden bağırıyorum falan çok can yakıcı şeyler yaşamaya başladım. Normal mi bunlar benzer şeyleri yaşayan var mı
Ipeginannesi01 Ayse254 normal canim 40+4 oldum 39dan beri vajinada batma ara ara baskı hissediyorum hala doguramadim ama bugün biraz bel ve kasık ağrısı hissediyorum inşallah kendi sancilarim gelir diye dua ediyorum bakalım ne olacak
sedanur_bpr0 Ayse254 Ben 37 haftalığım ve bi kaç gündür yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Sebebini bilmiyorum 🤷♀️
KADER743 Ipeginannesi01 sen niye hastaneye gitmiyosun canım çocuk kakasını yiyebilir geçmiş senin baya.
Ayse254 sedanur_bpr0 doğum hazırlıklarıdır diye düşünüyorum ama bazen dayanılmaz oluyor hele bacağıma giren anlık acı bitiriyor beni
Ipeginannesi01 KADER743 canim fetal taşikardi den cumartesi yatisim yapıldı herşey normal gözüktüğü için bugün öğlen taburcu oldum akşam 5ten beri biraz belim ve kasıklarım ağrıyordu şuan geçti ama düzenli bı Ağrı yok
Gulcansckn KADER743 ne alaka 😂😂 neresi geçmiş ? Daha 39+2 de 😬😬 gebelik 9 ay 10 gün sürüyor.. hade 41/42 haftalık olsa neyse diyeceğim ki zaten o haftalara kadar doktor suni sancı veya sezaryen ile doğumu yaptırıyor 🙂🙂
sedanur_bpr0 Ayse254 Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıcakla kolaylıkla yavrularımızı dogururuz.
KADER743 Gulcansckn 40+4 diyo ama kadın rahatsız oyuzden dedim ve yakinlarimda çok kakasını yiyen oldu oyuzden