Halen inanamıyorum, doğum yaptığıma 🤷🏻♀️ Elime iğne batsa korkan insanım. Hayatımda hiç ameliyat olmamış, hiç dikiş atılmamış biriyim. Ama sezeryan oldum ve git gide kendimi çok iyi hissediyorum. 35+0’da suyumun birden gelmesi ile başladı herşey. Anne karnında 4 hafta geriliği vardı bebeğimin, kendisi 31 hafta ile uyumlu bebekti. Suyumun geldiği sabah hastaneye gittim ve acil Sezeryana alındım. O kadar çok korkuyorum ki, ameliyathane de sedyeden kalkıp gidiyordum ki beni tuttular 😂 Spinal istedim belden yapılan iğne omurilikten geçmedi. Geçmediği için, genel verdiler. Sonda hiç korkulacak olay değil, ama bir kere daha ameliyat olsam genel tercih ederim. Çünkü spinal iğnesinden dolayı düşünüyorum ki bel ağrım var 🤷🏻♀️ Prematüre annesiyim, bebeğimi uyandıktan sonra göremedim. Direk küveze almışlar. İlk kalkıştan sonra onun yanına götürdüler ancak o zaman gördüm. 6 gündür yoğunbakımda yatıyor. Ama diyorum ki sezeryandan sonra ilk 35 saat bence zor. Çünkü ben 35 saat boyunca uyumadım ağrıdan ve acıdan. En sonunda ilaç ile uyuttular. Fakat ben yaptıysam herkes yapar ve acı eşiğinize göre değişir. Umarım sizlere de Allah sağlıklı doğumlar nasip eder. Sorularınız varsa cevaplayabilirim