Reyhan35 Sizde de oluyor mu günde en az 3 veya 4 kere bı kaç dakika hıçkırık tuttuğunu hissediyorum sizde durumlar nedir
Caglacagri Reyhan35 doğumdan önce de günde 3-4 kez hıçkırırdı, doğduktan sonra da hıçkırmaya devam ☺️
Canan7171 Valla canım benimde öyleydi 10 gün önce doğum yaptım bebeğim doğar doğmaz hıçkırıyordu hala da sık sık hıçkırıyor 😃🥰
Reyhan35 Htcnal 33 olduk bu gece hıçkırık olunca ritmik olarak hareket gibi hissediliyor nasıl anlatıyım atar damar gibi pıt pıt atıyo
Minikburun Reyhan35 ritmik değil mi ben de aynen tarif ettiğiniz gibi hissediyorum hıçkırıktır değil mi bu
ebruneco1108 Reyhan35 benimkide öyle hıçkırıyor günde bi kac kez minnağım😍 sağlıklı olduklarının göstergesiymiş. Bebekler karında nefes egzersizi yaparlarmış o arada amniyotik sıvıdan yutarlarmış omuda hıckırarak geri atarlarmış. Allahımın işi işte😇
Gzm-- Evet gun icinde en az 3 4 kez oluyor.diyaframlari akcigerleri gelisiyormus iyi birsey yani.hatta yenidogan bebekte hickirir ilk kizim hickirmisti ilk 40gun ozellikle.iyi bisey oldugunu cigerlerinin gelistigini soylemislerdi
htc34 Reyhan35 korkmayın benimde kızım sürekli hıçkırırdı doğduğunda aynı devam eşime bak aynen böyle karnımdada hıçkırıyordu derdim 😂çok güzel bir duygu ❤️
edis22 Reyhan35 bi yerde okudum hickirik bebegin gelisimi kaslari icin iyimis diye yazmisdi. Hickirik oldugunu nerden anliyabiliyorsunuz? Ben niye bilemiyorum?😔
linamom edis22 karnında pıt pıt nabız atar gibi oluyor hareketten bağımsız bsey olduğunu anlıyosun ard arda geliyo
Reyhan35 edis22 hıçkırınca ritmik olarak böyle pıt pıt atar damar gibi atıyor ordan anlıyorum canım 🥰
edis22 linamom aaaaa o hickirikmi?🙊 ben genelde uzanirken geceleri hissesiyorum oyle. Bende diyordum bu bebek hareketine benzemiyorda nedir acaba diye
edis22 Reyhan35 aynen bendede oluyor bende bu nedir acaba diyordum🤦🏻♀️🤭 cun tekme atmasina benzemiyor o. Bende diyordum acaba bebegin suyundami baloncuklar patliyor🤦🏻♀️😂