İnan ameliyathaneye girdiğimde henüz uyutulmadan önce ameliyathane tavanını izleyerek agladim gözümden yaşlar aktı korku mu hrycan mi bilmiyorum. Sana herkes korkma diyecek - ki gerçekten insan boşuna korkmusum diyor- yinede o an korkuyorsun uyutuyorlar - uyutmadan yaptıranlarda var ama ben dayanamazdim diye düşünüyorum - doktorum 10-12 dakika sürecek yarım saate uyanacaksin ve seni taburcu edeceğim demişti. Ne yazık ki 50 dakika sürmüş tüplerim tıkalı enfeksiyonlu imiş ilacı enjekte ettikçe geri gelmiş görüntü alamamış çok uğraşmış vs , ben hatırlamıyorum hemde hiç ama uyanmısim geri ilaç vermişler bana. Odamda uyandigimda en net hatırladigum şey aşkım adet mi oldum ben adet mi oldum ben diyodum çünkü sadece adet sancısı gibi gerçekten fazlası bile değil. Benim üç gün lekelenmem oldu sonra bitti. Ben hsg tüp bebek için cekinmistim , ama hsg cekindigim ay gebe kaldım ( doktorum korun dedi antibiyotik falan verdi içmedim , önermiyorum antibiyotik siz için ben yanlış yaptım ) korun demesine rağmen gebe kaldım çünkü içimden dedim ki zaten bebeğim olmuyo ha korunmuşum ha korunmamisim dedim ve su an 8+6 🤗 Herkes sana korkma desede insan ister istemez korkuyor ama beklediğin kadar korkunç değil , geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah