Elis11 SMA APTAMIL BEBELAC COLD bunlardan hangisini kullandiniz memnun kaldiniz veya duydunuz ben sütüm gelsede gelmesede kullanacağım ama kabiz yapmayacak hangisi fikir almak istedim
Sumeyyeerdem Elis11 SMA yı iyi bir doktorun önerisi olduğu için kullanmayı düşünüyorum eğer ihtiyaç duyarsam
Denizvegokyuzu Elis11 bana hemşire bı arkadaşım Sma önerdi. Onu aldım bende Diğer ikisinide duydum fakat birinin hangisi olduğunu hatırlayamadım şuan ama şeker oranı biraz yüksek olduğu için bebekler ona alışınca anne sütünü istemiyorlarmış. 🤷🏻♀️
htccsknr Elis11 mamayı bebek seçer her zaman.. ona hangisinin iyi geleceğini denemeden bilemezsiniz.. ama ön hazırlık denemek için almak istiyorsanız küçük kutularda hipp markasının mamasını deneyin.. Anne sütüne en yakın o..
iremss Elis11 mamayı bebek seçiyor 3ünü de kullanmak zorunda kaldm Aptamil gaz yaptı kabızlıkta tabi Sma optipro kızım içmedi Bebelac gold kullandık bi tek onu kabul etti
Hilaaal Aptamil prosyneo kullandım gaz yapma oranı daha düşük memnun kaldım. Aslında bebeğinizede bağlı ilk olarak sma kullandım midesi kabul etmedi sürekli çıkarttı aptamil iyi geldi
Burcu0707 Elis11 bebelac gold verdim ilk ogluma hem mama hem emzirme .3 yasinda memeden zor kesmistim.gaz yapmiyor sindirimi kolay simdi ihtiyac olursa yine bebelac gold
Snemgokbil Elis11 sma Aptamil kullandım ama aptamili bebeğim sevmedi çok kötü kokusu var mecbur bı kac ay verdim sonra sma devam çok severek içiyor