Betusgani Ağustos anneleri sizde durumlar nasıl ? Biz düzenli hareketliyiz, iştahlıyız, tosuncuk olduk hissediyorum, hareketlerde kısıtlılık başladı, çok yiyince de yerimizden kalkamıyoruz 🧸 5 gün sonraya da detaylı ultrasonumuz var 😍
Ceylandeveci0763 Betusgani bizde 20 haftalık oldu bende hissediyorum hareketlerini valla hareketli benim yavrum ☺️
gulsah_12 Betusgani 19+6 yım bizde yarın 20 olcaz ilk defa bugün hisseetim hareketini çok güzel bi duygu
Hacisss Betusgani bizde 20+2 olduk 12 haftalıkken erkek olduğunu öğrendim. Ayy aşırı derece de iştahım var hareketlerini de çok önceden hissetmeye başladım bu ikinci gebeliğim ☺️
Betusgani gulsah_12 MasaAllah subhanaAllah ilerleyen zamanlarda sıklaşıyor hareketleri dışarıdan elinizle karnınıza dokunduğunuzda hissediyorsunuz, çok güzel bi duygu 🥰
Betusgani Hacisss MasaAllah iştah bende de hep vardı ilk 3 ay bile yedim hiç kilo almadım 😂 simdi 5 kiloya yakın almışımdır gobis çıktı çünkü 🥲 17+3 de hissettim ilk hareketlerini 1 hafta sonra da sıklaşmaya başladı daha netleşti çok şükür insanın içi rahatlıyor varlığını hissettikçe 🥰
Betusgani Ceylandeveci0763 bunu araştırdım bebekler geceyi gunduzu ayırt edemedikleri için ve gün içinde hareket halinde olduğumuzdan onlara beşik gibi geliyormuş gündüzleri uyuyorlarmış, bu süreç doğumdan 3 ay sonraya kadar devam ediyormuş geceleri uyanmaları bu yüzdenmiş 🥲
Hacisss Betusgani sizin cinsiyette erkek mi? Ayy sinen kızımda böyle diildim erkek daha fazla acıktırıyor insanı😄
Cansuadaa Hacisss ya aslında wp dan sordum ben doktoruma o tarihi verince bana bende sasırdım gec kalıyorum sanki