Berfin6523 Kızlar yardım edin kafayı yiyecek gibiyim. Erken evlendim 9 ay sonrada hamile olduğumu öğrendim daha 6+2 yim ama yetemeyecekmiyim diye çok endişeliyim. Nolur yardımcı olun varmı benim gibi olanlar ?
MerveeD Berfin6523 canım üzme kendini ben 1 bucuk aylık evlıyken hamile kaldım. Şuan 8 aylık oldum bebegın bır hareket etmeye baslasın o zaman anlıcak sın nasıl guzel bır duygu oldugunu yetersin tabıkıde moralini bozma hepımız bazen olumsuz seyler düşünebiliyoruz ama bu hamilelik piskolojisi işte düşünmemey calıs
kuzeymomsss Berfin6523 evlendikten 28 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Seni çok iyi anlıyorum, şuan 34+6 haftalık olduk. Hala o korku var ama her gün şükrediyorum, sabırsızlıkla günlerin geçip oğluma kavuşmayı bekliyorum. Herşey güzel olacak öyle düşün😍
zeynepdurunun_annesi Berfin6523 evlendikten 17 gün sonra hamile kaldım canım ben de 😊 biraz hareketlenince onun hareketlerini hissedince bu duygular azalmaya başlıyor 🌸
Berfin6523 MerveeD haklısın canım evet galiba hissedemediğim için yetemem korkuları yükleniyor. Düşünmemeye çalıştıkça kendimi düşünce içinde buluyorum 🥺
Berfin6523 kuzeymomsss bi yandan çok mutluyum bi yandan hüzünlüyüm karmakarışık hormonların etkisi sanırım. İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olur 😍
Nurrr3517 Berfin6523 merhaba bende Temmuz ayında evlendim şuan 9+4 üm aynı şey için ağladım ama öyle düşünme bence
Esmaonur Berfin6523 10 aylık evliyim 9 aylık hamileyim. Aynı korkuları o kadar çok yaşadım ki. Daha eşime doyamamışken onunla daha çok vakit geçirmek isterken şimdi ikiye nasıl bölüneceğim diye hamileliğin yarısını ağlayarak geçirdim. Ama sonra hareketleri hissetmeye başladıkça hele ki eşimin sesini duydukça ona attığı tekmeleri gördükçe iyi ki olmuş dedim. Zaman zaman git geller yaşayacaksınız ama inanın hepsi geçiyor 🌸
Berfin6523 Esmaonur Hah işte aynen eşime doyamadığımı düşünüyorum çoğu zaman ve beklemeden hamile kaldım aklımızda yokken yani. Korkularımı bi nebze olsun eşim atmaya çalışıyor ama elde olmuyor bazen Umarım hepsi geçecek çok teşekkür ederim 🧡