AysunUgur Kbrmrc niye bakılmasın canım, hatta ilk zamanlar alttan bakmak daha iyi, daha net göründüğü için herşey
Prenseslerimm_3 Kbrmrc benim keseyi gördü bebek yok dedi sonra vajinal ultrason baktı bebeği kalp atışını gördü en iyisi bence alttan bakması
Akgulduygu Bakılıyor ama kanama olma ihtimali var benim doktorum öyle demişti alttan muayene ederim ama kanaman olabilir bu da seni korkutabilir o yüzden 1 hafta bekleyelim demişti yani tabi gene sen bilirsin :)
Ikinciyeanne 2 gebeligimde de ilk haftalar alttan bakildi bi sıkıntı yaşamadım hatta 2.suan ki gebeligimde düşük riskim vardi doktor bebegi etkileyecek bisey olsa risk almayiz demisti
bussraozturk Kbrmrc benim kese gözükmeyince benden onay alarak vajinadan bakmıştı doktor. Bi sıkıntı olmuyor endişelenmeyin☺️
Zeyzeyp Kbrmrc yani cnm ilk gebeliğimde ilk devlete gitmiştim hamilelik belirtisi dediğimde direk vajinal ultrasondan bakılmıştı 7+3 çıkmıştı kalp atışıda vardı
Satiyeak Kbrmrc 5+3 iken gittigimde kese gorundu. Alttan bakmadi haftaya gel dedi ultrasonda bebegi goremezsek alttan bakariZ dedi. Gottigimde zaten bebek gorundu alttan muayeneye gerek kalmadi:)