Mihribancglr Detaylı ultrason fiyatını bilen var mı kızlar yarın randevum var ama fiyat konusunda tereddüt ettim acaba çok mu yüksek diyerekten 🙊
Duygugvn1 Mihribancglr ısparta Meddemde düzenli takibi yapılan arkadaşımı kendi doktoru Detaylı için SDÜye gönderdi. Detaylı İçin özel ısparta Hakan beyin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum fiyatlarda aynı hemen hemen
Mihribancglr Duygugvn1 fiyat hakkında bir bilgim yok yarından sonra günüm geçiyor SDÜ ye randevu alsam gecikirim fiyatı nı merak ettim sadece acaba çok mu yüksek bilemedim
dilekgoren Mihribancglr Ben yaklaşık 1 hafta önce falan gittim Sdu ’ye. 415 tl ydi. Meddem de ne kadar onu bilmiyorum ama genelde meddemin hekimleri sdu ye yönlendirme yapıyor
Mihribancglr dilekgoren evet öyle oldu beni de yönlendirdi Ayşe hoca ama bir kaç pürüz den dolayı ben randevu alamadım 23+3 olduk bugün anca gidebiliyorum 🙏
dilekgoren Mihribancglr Sdu hekimleri de 23 24.haftalarda öneriyor bence geç değil organ gelişimi için ben 21 de gittim 2 hafta sonra tekrar çağırdı görüntüleyemedigi için
Duygugvn1 Mihribancglr özel Isparta’da da sıra olmuyor ben kendimde sdüde yaptırdım dediğiniz gibi sıraya çok ileriye veriyor 415 TLdi benimkide Yakın bir arkadaşımda özel Isparta’da yaptırdı 350 TL ye yaptırmış Hakan beye
Mihribancglr Duygugvn1 ben bugün gittim Meddem e 150 lira verdim canım SDÜ ve özel ısparta hastanesi biraz fazla istemişler sanırım