Edakeskin1 Hamilelikte yüz için lazer epilasyona girmek istiyorum giren var mı bebeğe zararı olur mu sizce
Nskyhn Edakeskin1 Valla ben evde aletim var bütün her yerime kullanıyorum. Çok tanınmış doktorun lazerin sadece kıla etki ettiğini söylüyor içine girecek kadar bı etkisi olmadığını söylüyor. Hatta arkadaşım doktora sormuş yapabilirsin demiş
Edabykl Edakeskin1 gebelikte onerilmiyor bende gidiyodum bacagimdan ama kuruma bildirdim hamile olduğumu paketimi dondurdular dogumdan sonra devam edecem inşallah
Edakeskin1 iremss zaten şuan yüzüm berbat bir halde her yerinde 10 kati çıktı çene altı boyun altı artık aynaya bakmaya korkuyorum hergun ağda yapmaktan sivilce oldu 😞
minigimiz Doktorum sakıncası yok dedş benımde yüzüm öyleydi olacak gibi degıldı gıdıyorım yüz ve kol bacak özele girmiyorum
[silindi] İlk 3 ay yaptırılmaması gerekiyor sonra serbest ama hamilelikte hormon dengesi değiştiği için yaptırdığınız lazerler etkili olmayabilir.
[silindi] menekse_18 bebeğin en hassas olduğu dönem ve fda tarafından yasaklanmıştır her ihtimale karşı