Zuzununannesi01 Kızlar şu ilaç kullanıyorum aşılama için bi defa yaptırdık tutmadı ara verdik tekrar denicez aşılama yaptırıp tutan varmı yada kaçıncı denemede oldu bide aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz banada yardımcı olurmusunuz
umutluannee Zuzununannesi01 canm bende Kasım ayında yptrdım tutmadı subat ayında kendiliğinden hamile jldım fakt düşük yaptım istersen biraz strs yapmıyın kafanızdan atın kafadan attgımız an hamile klmışm bn
Zeyneponel Zuzununannesi01 aşılama çok düşük bir ihtimal ben yaptım tutmadı kaç ay sonra hamile kaldım. Aşılama yaptırdıktan sonra ben hep yattım 1 haftadan fazla ama nafile
Zuzununannesi01 umutluannee bende aralık ayında kaldım kimyasal oldu canım eşim varikoselden ameliyat olmuştu ileri hareketlilik çok yükselmiyor o yüzden aşılama dedi doktorum
Zuzununannesi01 umutluannee haklısın valla ama insanın elinde olmuyor mfk yöntemini denedik ilk denemede hamile kaldım kimyasal oldu
umutluannee Zuzununannesi01 gecmiş olsun canım bende kimyasal da gecrdım hayırlısı olsun inşallah almada da bence stres cok onmlı bı etki
Zuzununannesi01 umutluannee evet canım ya doğru stres etkiliyor doktor sizin için aşılama şansınız daha yüksek en azından spermler yıkamadan geçiyor hareketli kaliteli olanlar seçiliyor dedi bizde tekraf denemek istedik bakalım kısmeti varsa olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah