Busra2365 Nur234 34+2 bi an önce doğursam diye bekliyorum ağrılarım arttı hareketleri maşallah yerinde durmuyor canımı acıtıyor bazen tekmeleri doğumm tarihide 20 mayıs tahmini görünüyor şimdilik sizinki nasıl?
Paramedikannee Nur234 benim bebiş dönmedi halen , dönmesini bekliyorum ağrılarım oluyor hafiften tahmini doğumum 21 Mayıs normal olursa inşallah 🙏 çatlak durumlarınız nasıl bir gecede Karnımda çatlak oluştu moralim aşırı bozuk
Edadrmz Nur234 34+1 deyiz 29.haftadan beri doğum pozisyonunda ama bakalım ne zaman olucak tahmini doğum tarihi 21 mayıs 37.haftamda çatı muaynesi olucam ama bakalm nası olucak😊
Crnkll Busra2365 24mayıssss ama o kadar kalmaz diye tahmin ediyorum ya sanki mayıs başları gelir gibi 😂 38 39haftalarda falan
Nilist Çok hareketli 🙏🙏🙏 Ama yeri daraldığı için canımı acıtıyor artık. Doğum pozisyonunu geçen hafta aldı. Şu haftalar geçsede zamanında kucağıma alsam diye bekliyorum.
Mrvysnn En son 23 mayıs bakalım ben daha erken dogsun diye bekliyorum sabırsızlıkla saglıkla gelsin hepsi dünyamıza hareketleri gece gündüz bolca tepmeye devam ediyor
OzlemKaragoz Nur234 Biz de son gün 19 mayıs ama o kadar beklemeyeceğiz 1 ay sonra oğluşuma kavuşurum diye düşünüyorum🥰 kıpır kıpır hala içimde acayip bir şekilde karnıma dayanıyor ve can yakıyor
ebruneco1108 Nur234 34+4 olduk biz. Bebek MashAllah baya hareketli. Yarin ebede randevum var ama galiba daha dogum pozisyonunu almadi
Paramedikannee Nur234 hiç ihmal etmedim ne bulduysam sürdüm resmen 😊 yapıcak birşey yok olacağı varsa her türlü oluyormuş onu anladım 🤗