Ruzgartooo91 Arkadaşlar kac kilo aldınız bebeğiniz kac gr oldu benimki 4 gün geriden gidiyor sali kontrol var merak ettim iyi aksamlar 😇
busey_42 Ruzgartooo91 bende 20+2 de gitmiştim 19+3 çıktı ultrason da 6 gün gerideydi benimde . Kilo 280 gr boy 20 cm. Yarın bidaha gidecem. Sizin kaçtı
Hatice_gzr2505 Ruzgartooo91 21+1 de 500 gr dı bir hafta da ilerden gidiyor bende 2 kilo almıştım haftaya kontrolüm var şuan 24 haftalık oldu bakalım kaç olduk 😂
Xxz Ruzgartooo91 19+1 olduk en son 1.5 ay önce gittim karnım o güne göre bayağı çıktı o yüzden hiç kaç gram kestiremiyorum. Ama haftaya gideceğim inşallah. Bende çok merak ediyorum 3-4 kilo almisimdir bende .
Ruzgartooo91 Hatice_gzr2505 masallah🥰 ne yiyorsun vitamin falan kullanıyormusun ben vitaminlerimi falan düzenli içiyorum ama bakalım yarın ne diyecek merak ediyorum
Justmom Benimde 21 haftalık 360 gramdı bende 4 kilo falan aldım ultrasonda 20+4 çıktı ilk haftlarda önde gidiyordu ama normaldir diye düşünüyorum gayet sağlıklı besleniyorum çünkü
Ruzgartooo91 Justmom benimde 5 aya kadar hep uyumlu gidiyordu sonra böyle oluyor bende anlamıyorum neden böyle oluyor o kadar da düzgün besleniyorum ki
makbule17 Ruzgartooo91 22+3 1 kilo aldım şuanlık 20 haftalıkken 333 gr şuan güncel kilosunu bilmiyorum kontrolde öğrenicem
Medine07 Ruzgartooo91 22+0 da gittim doktora 22+3 çıktı 3 gün ilerde. Kızım 28 cm 501 gram çıktı. Bende daha 2 kilo aldım
Hatice_gzr2505 Ruzgartooo91 ben vitamin yeni kullanmaya başladım omega 3 desteği verdi erken şeker teşhisi konmuştu diyet yapıyorum o sebepten dolayı fındık badem ceviz süt ve yoğurt ağırlıklı sabah kahvaltısını güzel yapıyorum öğlen et akşam da sende besleniyorum ekmek de yok beslendiğim bunlar meyveyi bile yasakladı