Denizvegokyuzu Esranr95 aynı gün doğum yapicaz Allah nasip ederse 🤗 Rabbim sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤗
Aylin_calsknn Esranr95 allah yardımcın olsun hafif atlatmayı nasip etsin benimde ilk gebeliğim 11 günüm kaldı çok korkuyorum
ozlmglsc Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sizde bebeğinizde sağlıklı bir şekilde ayrılırsınız hastaneden korkmayın lütfen 2 gün önce doğum yaptım çok korkarak gittim hastaneye bebeğimi kucağıma alınca hepsi geçti dayanın pes etmeyin 🥰🌸
Burcusenkoc Esranr95 yani benim için ameliyat sonrası 2-3 gün çok zor geçti ağrı vs çok oldu 😕 umarım sizde olmamıştır
Babynisan Esranr95 ama şuan daha yeni 1-2 gün sonra daha iyi olursun biraz sabır Allah’ın izniyle geçer 🙏 yavruna kavuşmuşsun ona bak kokla miss gibi ❤️🥰
Burcusenkoc Esranr95 geçiyor canım 3-4 günden sonra bugün 5. Günümde baya iyiydim ama gerçekten ağırlar çok kötü
Babynisan Esranr95 Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin doğumun da bir avazda gelip geçsin hayırlısıyla 🙏
Esranr95 Burcusenkoc çok cesaretli girdim ameliyata güzel geçecek diye ama hep ağrım oldu ağlamaklı ağrı kesicilerde işe yaramadı allahım inşallah en Kısa sürede geçer diyorum