Selimkemalinannesi MerveeD cidden bende öyleyim 5. Aydayız daha yeni evet derdim doktor 3. Ay sonrası önermesine rağmen çünkü çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye ve canım yanıyordu bebek yağı ile idare ettim fakat yağ iyi değil su bazlı kayganlaştırıcı kullanın deniliyor ilişki daha rahat oluyor
minisinannesi07 Fatmaclk96 üzerinde bazı ibareler oluyor bazıları sperm öldürücü etkiye sahip olabiliyor onları okuyarak alabilirsin. Su bazlı olanlar daha tercih edilebilir. Ama öldürmese bile sperm hareketlerini yavaşlatma etkisi olabilir diye okumuştum bir kaç yazıda.
Hande123- Fatmaclk96 doktoruma sormuştum,su bazlı kayganlaştırıcı jeller var onlardan alın demişti,eczaneden bulmuştuk,onlar hamile kalmaya engel değil,veya tükürükle yapın demişti doktorumuz
Hande123- sehersinc doktorum demişti,hani o an su bazlı jel yoksa elinizde tükürük de olur demişti ama eczaneden almıştık
ipek9 Melekk11 bende aynı durumdayım canım acıdığı için ilişkiye dahi girmek istemiyorum şuan 25+6 haftalık hamileyim bu da bahanem oluyor
oykumm_1233 biz her ilişkıde kayganlaştırıcı kullandık suan hamıle oldugumu ögrendım :) herkezde farklı etkıler gösterıyor heralde
oykumm_1233 kayganlastırıcı gebelıge engel olurmu dıye post acılmıs ya onun cevap verdım ben , bende kullandım ama engel olmadı yanı diye sızınle ne ıcın neyı konustugumuzu pek anlayamadım suan
mrvkrr Fatmaclk96 canım doktoruna sor önerdikleri bi kayganlaştırıcı var ben kullanıyordum ilk aydan hamile kaldım her jel değil ama içeriği iyi olan bi tane var doktorum önermişti adını bulursam yazarım