Srsdrs Minnoss_hatun_ ben de çok tüketiyorum aslında ama demek ki pekmez de yemem lazım ..bakalım haftaya kaç kilo almış olucak sağlıkla tabi❤️🌸
Esrasenturk8 Srsdrs ben de omepa kullandım cok iyi gelmişti. Kaybettim simdi balık yağımı bulamıyorum :D protein ağırlıklı beslenin onlar cidden aldırır kilo
mry_mst Srsdrs 38 e kadar 2500 kiloyu geçer bence sizin ki normal doğum ağırlığına ulaşmış olur belki daha geç gelip daha fazla kiloda alabilir stres yapmayın sağlıkla gelir inşallah 🙏
annesinin_beybisi Srsdrs kaşar, muz , portakal suyu diye biliyorum ama tabi gebelik şekeri vs. yoksa .
Srsdrs annesinin_beybisi yükleme yaptırmıştım çıkmamıştı ama bilemiyorum yazılanların hepsi şekerli inşallah sorun olmaz 🌸
Ebbelif Srsdrs hurma 37. Haftadan sonra yenmeli Uterus kaslarını aktifleştirir yani rahminde kasılmalara sebep olabilir Hurma yeme
Serapcemre mry_mst 23haftalıkken gittiğimde 509gramdı canm 27+2 yim ama 25+2görünüyor ama benm covitten sonra olmaya başladı gelişim geriliği
Zeynepppdyg Srsdrs çok yakın kız arkadaşımın bebeği kilo alımı çok yavaştı şeker probleminiz yoksa eti cici bebe, pekmez, kaşar ve kuruyemişte fayfalı olmuştu onda toparlamştı son haftalrda
Srsdrs Zeynepppdyg cici bebe kilo aldırır mı bebeğe gerçekten 🙄 bayılırım sütle yemeye de ondan bu heyecan😄
Gamze68777 Srsdrs yumurtaaaa 😂 doktora her gittiğimizde doktor senin çocupun kilosu fazla dikkat edelim diyor bana 😂 en son 1800 olması gerekirken 2 kilo cıktı az daha dedi doktor 😂😂
Zeynepppdyg Srsdrs bende çok severim 🥲ama şuan insüline başladık o yüzden yiyemiyorum arkadaşım olumlu sonuç almştı bence denenebilir🙃
Mom727373 Srsdrs Ultrason cihazları tam kilo olcemez. Yanılma payları var 400 gr eksik ya da fazla olcebilir. Haftaniza uygunsa ve 400den fazla değilse fark korkmayın derim. Doktorunuzu arayın nasıl dikkat edecegimi bilmiyorum endişeliyim deyin size yol göstersin
Srsdrs Mom727373 o imom var ya bi vitamin ordan bebek için gerekli tüm vitaminler var dedi ama sen sağlıklı şeyler yemeye dikkat et dedi..ne kastediyorsunuz dedim yeşillik yumurta et dedi..ama bunları zaten yiyorum..eşim zayıf bebek ve çocukmuş belki bebiş onun genlerini almıştır🤷🏼♀️
Tugbannebebek Srsdrs hurmayı da abartmayın, doğum öncesi açılmaya neden oluyor. Erken doğum vs olur allah korusun. Pekmez kaşar muz yiyin bide kuzenim mısır patlatması demişti ne alaka bilmiyorum ama denemeye değer 🌸💖😍
Srsdrs Tugbannebebek benim inşallah sezeryan olucak..normal doğum beni çok korkutuyor🥺 hurma denicem ama inşallah sağlıklı olsunlar da🤲
Mom727373 Srsdrs Olabilir. Bizde de tersi söz konusu oldu 25. Haftada. Önden gidiyordu. Ben eşim ailelerimiz hep zayıf tedirgin olduk. Sonra 2 haftalık yanılma payını öğrendim ultrason cihazının ve annem de siz zayifsiniz ama hepiniz tombul doğdunuz deyince rahat nefes aldım. Tabi yine diyet ve egzersiz ile devam ettim. Doktorunuz şekeri yasak etmediyse tahin pekmez kilo aldırır. Tahini kabuklu susamdan elde edilen şeklinde secmelisiniz.
Tugbannebebek Srsdrs ya yiyin problem yok günde 2-3 tane yeyin en fazla. Sezeryanda olsa farkeder mi açılma olup suyunuz gelirse?? Fazlasında erken doğum riski var diye uyarıyorum sizi. Kilo aldırcam diye bebeği erkenden getirmeyin dünyaya