Nazlibyrm Merhaba anne adayları 💜💕 Doğuma son 1 ayım kaldı inşallah 🙏🏼 Bebişe kilo aldıran besinler nelerdir 🐒 Paylaşırsanız seviniriiimmm😙
kahvesever__ Nazlibyrm yatmadan önce bir bardak süt ve muz ye sabah ta aynı şekilde yap çok kilo aldırıyor kuru yemiş et tavuk süt ürünleri
Molika Nazlibyrm kilosu düşük mü canım. Sade soda günde 2 bardak süt 3 ceviz bir avuç çerez 2 3 kaşık pekmez içine 1 kac damla limon sık 2 yumurta et tavuk balık öğünlerde olsun
Denzk Nazlibyrm benim bebiş küçükmüş acil kilo alma programı yaptım kendime. Gündüz mutlaka bir kase kendi yaptığım yoğurt+muz İlikli kemik sulu çorba Bebek büskivisi+süt Hergün mutlaka meyve Ekmek yemiyorum
Molika FusunF evet Havuç suyu amniyon sivisini çoğaltmak için iyi geliyor benim suyum azdı 1 ay kullandım yaklaşık
HacerZumra FusunF benim kızımın suyu azdı 2 hafta bu şekil devam etti havuç suyu kürünü yaptım 1 hafta sonra doktora gittiğim de çocuğum erken doğum dan kurtuldu ,,,böyle bir gerçek var ben yaşadım
FusunF Molika bilimsel bir araştırma yok doktor söyledi bana bende içtim bebeğim kilo aldı hiç artmadı suyum doğum da yaptım ☺️
HacerZumra FusunF bilimsel yok çünkü alternatif tıbbı yok sayıyor bazı doktorlar bir kaç doktora gittim içlerin den sadece biri bana havuç suyunu bu yüzden önerdi doktor farklılığı oluyor