Sema97 kivicik aynen bende gece hiç uyanmadım tekmelerle 😅 ama yattığım da başlıyorsa uyutmuyor tam dalacağım zaman içimde dönüyor 😂
ceren_1411 Yanne bildiğin adet oluyor hissi veriyordu belime kasıklarıma vuruyordu kimisinde kanama oluyormuş bende lekelenme kanama olmadı ama 2 saatte bir sancı giriyordu üşüttüğümü falan düşündüm sıklaşınca hemen doktora gittim
Sema97 ceren_1411 doktora ulaşamadım mesai saati dışındaymış… acil bi şey olsa ulaşamayacağız demek. Çok gerildim yarın sabah erkenden gideceğim
kivicik Sema97 stres yapmamaya çalışın lütfen , güzelce uzanın dinlenin hareketlerini de takip etmeye çalışın, yarın gideceksiniz zaten . Herkes aynı şeyleri yaşamayabilir olumlu düşünün🍀
Yanne ceren_1411 anladım canım geçmiş olsun benimde arada ağrı giriyor vajinama ama baskı hissetmiyorum o yüzden sordum
Sema97 ceren_1411 çok geçmiş olsun ağrılar aynı gibi karnımın kenarlarından ortaya doğru yayılan bi ağrı rabbim evlatlarımızı korusun
ceren_1411 Yanne doktora gitmenizde fayda var allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️
Belacivciv Mocuzemiz Evet o yüzden de olabilir tabi ama kesin bi şey diyemeyiz böyle, enfeksiyon da ağrı yapıyor. En iyisi doktora danışmanız
Belacivciv Mocuzemiz Normal canım 28den sonra düzenli hareket takip etmem gerekiyor ondan öncesi az hissetmen normal
Sema97 Belacivciv geçiyor, 20 30dk sonra tekrar başlıyor. Doktoru aradım ayaklarını sıcak tut artarsa acile gel dedi
Sema97 ceren_1411 Allah razı olsun uyandığım da şiddetliydi ağrı şuan daha hafif ama var hala. 17.30a randevu verdi doktor gidip bi rahatlayalım bakalım.
Selin-98 Bendede 24 te oldu cumartresi günü regl sancısı gibi bir sancı sabahtan akşama kadar sürdü aksam uzaninca geçti ertesi güne yalanci dogum sancisi olabiliyormus sanırım
Sema97 Mocuzemiz 3saat sonraya randevu verdi gideceğim bakalım. Ara ara sertleşip yükseliyor karnım baskı oluyor kasıklarımda