Zeynepdgn50 Kızlar adetime 2 gün kaldı yani bugünü saymazsak ☺️ Yarın test alıp test yapsam mı acaba çok merak içindeyim çünkü ve arada mide bulantısı baş ağrısı oluyor kasıklarımda ağrı oluyor
zedan1903 Zeynepdgn50 kaset test alacaksan bekle adetin gecsin ama erken gebelik testi yapacaksan cikar simdi canim
Edabykl Zeynepdgn50 kaset teste çıkar ama cok silik cikar ben adetten 2 gun once yapmistim kaset test o kadar silik cikmistiki esim bile göremedi ama ben goruyodum yani emindim sonra emin olmak icin gittim bidaha erken gebelik testi aldimda iki cizgiyi net gorebildik 😂🙈
zedan1903 Zeynepdgn50 cikmaz o zaman canim kaset test adetten once degil gecikmeden 4 5 gun sonra yapilir dogru cikmasi icin
Zeynepdgn50 Pirayeee Pirayeee bende deneyim diyorum ne kaybederim ki 2 kaset test alıyım birisini yarın yapayım çıkmazsa adet gecikmesi yaşarsam diğerini de öyle yapayım diye düşündüm
zeylifestyles Neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Ne aceleniz var acaba daha gecikme bile olmadan neden test yapıyorsunuz? Böyle gereksiz stresleriniz.yuzunden hamile kalamiyorsunuz. Biraz rahat olun akışına bırakın. Zamanı gelince de yapın testinizi.