Pirayeee momnes ben salı yapmıştım sanırım. Doktor haftaya gelirsin dedi , kimilerine bikaç gunde çıkıyormuş
Eliferimm momnes ben cuma yaptırdım pazartesi çıktı hastaneye göre değişiyor 10 gün sonra çıkan da oluyor
Happymami Pirayeee kan testi ertesi gün çıkıyor ama iki taramanın rapor haline gelmesi 1-2 haftayı buluyor Zaten ölçüm sırasında doktor bilgilendiriyor sıkıntı olsa da olmasa da diyor
Pirayeee momnes kimilerine belli oluyormuş ama dün gece bi sorun yaşadım gece doktora gittim ultrasonda 11+6 görünüyor ama cinsiyet belli değil erken dedi sonra göstermiyor dedi😅
aymus 1 Nisan da yapıldı ikili testim Kan verdiğim hemşire 4-5 güne çıkar sonuçlar dedi ama doktor 15 gün sonraya randevu verdi Sonuç kağıdımı hemşirenin dediği gibi kısa sürede aldım doktora göstermeyi bekliyorum
momnes aymus Bence sonucunuz çıktıysa randevunuzu daha önceye alın. Doktorunuz eğer özelse 14 gün ücretsiz ama daha sonra giderseniz tekrar ödeme yapmak zorunda kalırsınız.
aymus momnes üniversite hastanesine gidiyorum oyüzden erkene almayı da düşünmedim anladığım kadarıyla da sonucum temiz görünüyor bekliyorum bakalım 😊