benimmdunyamm Kızlar çamaşır attım baktım sıkma yapmamış açılmadı tekrar kısa yıkama çalıştırdım gene yapmamış şimdi sadece sıkma ve pompaya getirdim dakika 1 dk da habire çevirip duruyor daha yapmadı valla sinirlerim bozuldu başına gelen var mı
Pnaar34 benimmdunyamm büyük ihtimal hortuma birsey sıkısmıstır. Bizimde oldu youtube videolarından bakıp sag alt kösedeki gideri actık icinden soket corap cıktı 🤦 ondan sonra calstirdik düzeldi
DogaCanan benimmdunyamm daha 2 gün önce aynı arızayı verdi servis çağırdık. Sıkma pompası yanmıştır. Sağ alt köşede oluyor ya. Orayı eşin mi açsın suyu boşatın makineden. Belki içine bişey sıkışmış da olabilir. İçinde bişey yoksa o değişecektir yüksek ihtimal. Bizim çorap pompayı yakmış. Yenisini taktırdık.
benimmdunyamm nazosss az attım çamaşır çok değil valla sinirlerim bozuldu sıkma yapmadığında ne yapıyorsunuz
nazosss benimmdunyamm Ayrı sıkma programı var 12 dakikalık onu yapıyorum. Benimki Arçelik değil canım
Ceylankosova Benimde aecelik gecen haftalarda bu soeunla karsilastim ici su dolu kaldi zor bela bosalttik servis cagirdik tusa basti makineyi calistirdi akilli makine oldugu icin kafasi karismis diyo😂 deterjani az koy dedi 100 lira aldi gitti
benimmdunyamm Ceylankosova ya nasıl bosalttiniz içini açmak istiyorum açılmıyor da lanet yarın detaylı ulturasyon için merkeze gidecem 2 gün evde yokum çamaşır kokacak makinede çok gerildim
Meltemm06 benimmdunyamm makinenin ust kapagini açıp içinden düğmesi ile kapak açılıyor ama benimde sıkma yapmıyordu pompası kırılmış dediler 400 e değiştiler
Ceylankosova benimmdunyamm valla cikarincada kokuyo 😂 ben oldugu gibi banyoya goturdum suyu aksin diye ama yinede koktu. Biz alttan actik ordan bosttik suyu
Pnaar34 benimmdunyamm evet icinde camasir ve su vardi. Actigimz yerden suyunu bosalttik ve dedigim yerden corabi cikardik ondan sonra düzeldi. Bizimki bosch ama E18 ,hatasi verdi youtube E18 hatasi yazdik yönlendirdigi gibi yaptık. Servise 150 Tl vermekten kurtulduk en azından
Melake Başlat beklet düğmesine 10 saniye kadar basılı tutun kendini yenilemesi lazım daha sonra sağ altta bulunan açılan yuvarlak kapak var orayı açıp içine bişey takılmışmı bakın inşallah işe yarar
benimmdunyamm Melake valla sinirimden ağladım suyu boşalttım her yer battı çamaşırları çıkarttım sıktım çamaşırları dışarı attım ipe daha o açtığım yerde su vardı bitmedi eşimde vardiyada evde tekim daha fazla hepsini boşaltamadim çamaşırları çıkarttım öyle bıraktım
Elfs benimmdunyamm benim de makinamda sorun çıkıyor bazen markası Samsung 40 yıkamada bir kazan yıkama programı var onu yapıp altını su boşaltan yeri açıp akıtmak gerekiyor onu yapmayınca sıkmama problemi çıkıyor
Iremocak benimmdunyamm marka fark etmiyor makinenin altındaki pompala para toka vs gibi bir şey takıldıysa sıkmaz. Suyu boşaltmaz çünkü. Makinenin sağ veya sol altında bir yuvarlak kapak var orayı açıp pompaya giden yere bakın boşuna servis çağırmayın
Ecodero benimmdunyamm ay bukadar olamaz walla benımde simdi suan aynı sey basıma geldi sinirden deliriyordum sıkma yapmıyor habıre donup duruyor aynı dakikada duruyor inmiyor da daha 5 aylık makine vestel den almıstık bıkere kartı yanmış dediler 2 hafta once degıstırdıler simdi yine aynı seyı yaptı alıp balkondan atasım war ya sınırden cıldırcam yeni makine akıllı makine sozde yaa olurmu bukadarda ya benim eski makinem emektarım az cekmedı kahrımı ne warsa eskıde warmıs yaa
benimmdunyamm Ecodero gerçekten bende aynı sinirlerim tepeme çıktı eşimde vardiyada oturdum ağladım sinirden altt taradı açtım suyu boşalttım daha hala vardı çamaşırları aldım su gibiydi sıktım banyoda balkona serdim eşime yarın iyice bak diyecem birşey yoksa içinde servis çağıracam
NurNaz benimmdunyamm canım o alttaki hortumu çıkar hortumu bir legenin içine koy içindeki su bosalsin bir şey tıkanmistir ondan bosaltmiyordur benimki Bosch sikmayinca öyle yapıyorum vede birşeyler çıkıyor sonra sıkıyor
benimmdunyamm NurNaz hortum yok nirmal delik var onu açtım bir sürü su çıktı daha hala geliyordu bitmek bilmedi bende mecbur çamaşırları aldım sıktım balkona koydum uğraşamadim yarın eşime diyecem iyice bosaltsin
benimmdunyamm Pnaar34 reset attım gene aynı oldu aşağı açtım su bosalttim içindeki çamaşırlar hep Suluydu sıktım balkona ipe attım kokmasin diye 😞 daha hala vardı su bakamadım birşey var mı diye içinde onu da yarın eşim bosaltsin çok yoruldum sinirimden ağladım valla