mavi0803 Keziban32- beni çağıran olmadı ki hala umudum var çünkü sabimi aradım onlar bile izindekiler için net bişey demedi kurumum haber vermeden işe gitmem
asliu_ Keziban32- yarin icin ust yazilar falan gelir duruma gore karar verirler kimse gel demedikçe gitmeyi düşünmüyorum
tugbakya Keziban32- Ben sağlık bakanlığında memurum. Bakanlıktan yazi gelecek müdürlük birimlere dağıtacak o zaman gidicem.
Mukemuke Beni de çağıran kimse olmadı yarın gitmeyeceğim. Amirim ya da personel Hizmetleri tebliğ etmedikçe sesimi çıkarmayı düşünmüyorum.
Keziban32- Bende personelkalemine sordum daha yazı dusmemis yarın falan ancak çağırırlar diye düşünüyorum
tugbakya Cannibal bence çağırılcaz. İptal edilmis sonuçta. Tabi bakanlık izinde olanların da goreve dönmesi konusuna yazısında deginir. O şekilde netleşir.
tugbakya gmzkcl Biz esnek çalısmaya geçilirken de genelgeye göre degil genelgeye istinaden yazilan bakanlık yazisina göre hareket etmiştik. O yuzden ben yazi bekliyorum baslamadim
kubumom Ya da 31. Haftada olan arkadaşlar rapor alacak mısınız ? İdareniz kabul etti mi? Ben öğretmenim bu hafta 30.haftam 2 hafta rapor alayım diyorum görev yaptığım ilde değilim eşim memleketimde ben Maraş’ta yaşıyordum memleketime geldim doğum için idareme yeni yazdım cevap bekliyorum
Fatima5 kubumom ben 27. Haftadayım bende öğretmenim ve memleketimdeyim. Rapor almayı düşünüyorum. Bu hafta zaten ara tatil. Sonrasında 4 hafta kalıyor. 1 hafta da bayram sayılır. 3 hafta parça parça rapor almayı düşünüyorum. Müdürümüz 2 hafta rapor neyse dedi ama 3. Haftaya kaymakam sıkıntı çıkarabilir dedi 🤔 saçma geldi biraz ama düşüncem bu şekidle
tugbakya Cannibal ben de il saglik müdürlüğündeyim. En azından keşke hastanede çalışanlara devam etse. Ama işte ne zaman böyle bi hassasiyet gosterdiler ki 🤦🏼♀️ Benim 31. Haftam allahtan Bitmişti zaten.
Kubraa5353 Fatima5 genelgede 24-32 hafta içerisinde olanlar izinli sayılmaya devam edecek diyor. Ben de öğretmenim. Haftamız aynı sizinle. Müdür yardımcısına sordum. Sizinle ilgili bir durum yok gibi dedi. Ama ilçeden gelen genelgede tarih hatalı yazılmış ben de anlamadım.
Fatima5 Kubraa5353 bana da müdürümüz herhangi bi sayfadan alınmış ekran görüntüsü attı. Bu durumdan haberiniz vardır herhalde diyerek. Bende resmi yazı bekliyorum hocam dedim. İlçe mem bize bunu attı dedi. Gelip başlamanız lazım dedi 🤦🏻♀️ ara tatilde gidip neye başlayacağım acaba