Derya_55 Kızlar sabah uyandığımda gayet rahat olmama rağmen akşama doğru karnım 2 katına çıkıyor ve müthiş ağrıyor bunu yaşayıp çözüm bulan varmı
Yanne Derya_55 ben karnım çatlıcak gibi ama çözümü bulamadım malesef Türk kahvesi içiyorum bazen iyi geliyor tuvalete çıkabiliyorum oda bazen
Ayss344 Derya_55 bende aynıyım canım çok zor gerçekten gece uyumaya yakın hele çatlıycak gibi oluyorum😢😢 yediğim burnumdan geliyo resmen 😢
Deletedmom7373700 Derya_55 5. Haftamda hemşirem 8 den sonra hiç bişey yememi önerdi bunun için. Gün içinde az az yiyorum. Ama öğünleri çoğalttım. Asitli kola gibi şeyler tüketmiyorum. Akşam yemekten sonra da bir sade soda içiyorum. 7. Haftaya girdik ilerleyen zamanları bilmiyorum ama hemşiremin tavsiyesine uymaya başladıktan sonra rahatladım. Dün mesela yemeği geç yedim ve fazla yemişim mahvetti beni sancıdan
miniktirtilim Derya_55 canim gaz sıkışması nasil anlıyorsunuz peki Söyleki gündüz gene iyiyim ama aksam yemekten sonra karnim 2 hatta 3 katina sisiyor cok az yesem bile inanin taş kesiliyor karnim çatlayacak gibi hissediyorum sonrada gogsumun tam altina yabi mideme dogru bu baski agri basliyo sabaha kadar kivranip duruyorum bazen oyle siddetleniyor ki agri. Bu gaz sikismasimi oluyor acaba. Ben bulgur isi asiri yagli ozellikle kizartma tarzi seyleri kestim Yemek yabinda sade su iciyorum kola vs icmem hic Aksamlari bi soda iciyorum ekmek yemiyorum ama perisanlik resmen ilaci varmi acaba bunun
SmyyeeA Benimde öyle oluyor maalesef çözüm bulamadım gaz sıkışması yaşıyorum karnım aşırı şişiyor akşamları ancak midemin üzerine yatıyorum hafiften öyle ağrımıyor
Nilufar_1996 Ev içinde yürüyün çıkar bende bı kere olmuştu doğuruyorum sandım öyle bı sancı yok çok ağrı yapar 😢 ben koridorda yürüyerek çözmüştüm uzaninca oturunca daha better oluyor çünkü
DlrOzn Ben çok sık yaşıyorum sabah altıda uykumdan ağlayarak uyanıyorum çoğu zaman, eşim hemen sıcak su torbası yapıyor sırtıma koyuyorum. 10 15 dk sonra rahatlıyorum
Derya_55 Deletedmom7373700 galiba bununda etkisi var oruç tutuyorum birden yemek yiyince daha fena oluyorm normal zamanlarda da oluyodu ama ramazan geleli arttı
Derya_55 miniktirtilim evet tam anlattığın gibi doğum sancısından beter ağrısı ama bebiş vucudun dengesini bozduğu için oluyo sanırım biraz
miniktirtilim Derya_55 ya evet ilk gebeligimde de yasamistim boyle ama hic kimse gaz sancisi demedi ya o kadar da acile doktora falan gittim cunku artik karin agrim uyutmuyordu surekli agrim var esimde korkuyodu erken dogum riskimde var diye hep giderdik acile. Acaba bunun ilafi falan yokmu yarin kontrolum var bi sorayim doktara ins verir biseyler
miniktirtilim Beyzanrr canim bisey dicem kayisi cayi tubalete kolay cikmayi sagliyor bildigim aslinda ben hic kabizlik çekmiyorum gun icinde duzenli olark 2 kez cikiyorum ama buna ragmen gaz sikismasi yasiyorum acaba genede icsem mi kayisi cayini
Beyzanrr miniktirtilim valla canım biliyorum kayısı çayı kabızlığa iyi geliyor ama ben onu içince rahatlıyodum kolay gaz çıkmasını sağlıyodu
Naneliayran Derya_55 al benden de o kadar. Bi de kasılmalar başladı karnım taş gibi oluyor. Zeytinyağı içiyorum yürüyorum yeşillik yiyorum iyi geliyor