Gulcinn_07 Merhaba annişler midem çok kötü yanıyor doktorum gavisgon iç dedi ama içemiyorum acile gitsem serum takarlar mi sizce ?
MerveeD Gulcinn_07 ılık süt denediniz mi? Neden gaviscon içemiyprsunuz bir yudum almayı dene bence mide yanması cekmek ten ıyıdır
Leyla_nur Gulcinn_07 ilaçlar sadece anlık etki ediyor sonra yine aynı yanma devam ediyor. Benim o şekilde oluyor. Karbonatı suyla karıştırıp içiyorum o şekilde midem rahatlıyor. Sizde bir deneyin isterseniz.
gulten_aral Gulcinn_07 çocuğun saçlı olacağına işaret eder miğde yanmasi bizim buralarda öyle derler çikolata yemek bana iyi geliyor
MerveeD Gulcinn_07 kaç haftalıksınız? Lansor diye bir ilaç var cok ıyı geliyor doktorunuza sorun ama önce tabıkı
Kubturan Gulcinn_07 canım arkadaşımdan çiğ patates rendeleyip suyunun içmenin çok etkili olduğunu duydum denemek istersen dene belki şifa olur
DlrOzn Bende 28 haftalığım bundan öncesinde de vardı ama bu kadar uzun sürmüyordu soda bile fayda etmiyor artık çözümü olan varsa lütfen bizi aydınlatabilir mi ♥️
Ftmnr18 Gulcinn_07 rehine duo diye bir şurup da var elimde geziyorum hemen geçiriyor doktorunuza sorun kullanin