Hayalinannesix96 Kızlar internette genital temizlik sezeryan öncesi 6 gün önce falan yapın enfeksiyon kapma ihtimali var falan yazıyo da bilgisi veya tecrübesi olan var mı bende bir gün önceden temizlik banyo falan hepsini hallediyim diye düşünüyordum 🤗☺️
esmerbomba Hayalinannesix96 enfeksiyon riski neden oluyor acaba ? Ben doğum yapali 8 gün oldu 2 gün önce temizlik yapmıştım 3.gunu doğuma alındım enfeksiyon mu oluyor şimdi 🤔
Semanurelkun Burdan biri yazmıştı sanırım bir gün öncesinde temizlik yapıp ertesi gün doğurmuştu. Ne kadar sağlıklı olur bilmem ama yapanlar var tabiki
Hayalinannesix96 esmerbomba dimi ya bende anlamadım saçma geldi bana da bende tam tersi pis gidersem enfeksiyon kaparım diye korkuyorum sezeryanınız nasıl geçti benim doğumum daha haziran sonunda ama korkularım basladı son 3 aya girince 🙏🤭
esmerbomba Hayalinannesix96 gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama çok zordu 😿 5 kere spinal denendi olmadı en sonunda genele döndük ve her ikisininde yan etkilerini çok büyük yaşadım 😿 hergun hastanede serumla ilacla geçirdim 😿
ayseky yeni alıp gittiğinizde kıl kökleri açık oluyor ya enfeksiyon riski daha fazla doktorlarda öyle söylüyor kıl kökleri biraz belirgin oldugunda enfeksiyon riski daha az 😌