La_Liberte bizimki doktor hatası heralde ya bana 12haftada kız dedi sonra 17. Haftadada kesin bu kız dedi sonrasında biz başladık tüm eksiklerini almaya tabi hepsi pembe ismi vs hepsini kararlastırdık. Bende sürekli ismiyle seviyordum kızım fln filan diye ardından bir sağlık problemi yaşadım.Doktoruma yazdım hemen dönüş yapmadı. Bir kaç günyazdım baktım cevap yok.Bir hafta sonra hastaneyi aradım.Sonradan bana dönüş yapmıştı.Zaten soğuk biriydi de bende dedim doktoru değiltireyim en iyisi bir başka doktora randevu aldım sonrasında . Bu yeni doktoruma kontrole gittim 22haftalıkken, bebeğin cinsiyeti söylendimi size dedi.Evet dedim kızınız olacak. 😂 Dediki canım ben kız olduğunu düşünmüyorum.Yürüyüş yap birde tatlı birşey ye bebek haraketlensin tekrardan bakalım, pek göremedim heralde dedi. Ardından dediklerini yaptık odaya gittik yine dediki en iyisi bir kaç gün sonra gel tekrardan dedi zaten detaylı ultrasonda yaptıracaktım.Neyse gittik bir kaç gün sonra doktor baktı bu bebek erkek benburda pipi görüyorum size nasıl kız dedler dedi. Bende şok bir şekilde nasıl olur bize kız dediker fln dedim ama… Bebeğin cinsiyeti hiç önemli değil de bir tuhaf oldum. 🤷🏼♀️ Tabiki rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin vatana millete bize hayırlı bir evlat olsun İnşaAllah geridi hiç önemli değil❣️