ikizleribeklerken Arzu501 benim arada göbekte oluyor günde 3 kere krem sürüyorum bir ara pul pul kuruma olmuştu o sıralar karnım hızlı büyüdü sanırım ondandı ama göbek dışında çok şükür bişey olmadı
Melissima Arzu501 bol bol yağ sür (bebe yağı, hindistan cevizi veya badem yağı,biooil vb… ) Maalesef bende de göbek ve göğüs bölgesinde sıkça ve bazen çok siddetli kasinmalar oluyor 🙄
Arzu501 Melissima ya sürüyorum. Ama dayanılmaz kaşıntı. Bende şişkinlik falan yok, analizler hepsi tertemiz çıktı. Ama neden bu kaşıntı kimse bilemiyor.
Rugeyyerdem Arzu501 gıttıgımde unuttum sormayı ıns bu hafta gıdıcem yıne o zaman sorucam ılk hamılelıgımde de yasadım ama bu derece hayrlamıyorum uyuz gbı kaşınıyorım bu kez
Arzu501 Eminekzr kollarım kaşınıyor. Kaşımaktan tırnak izlerim kalsı kolumda ellerimin üstü kaşınıyor kaşıntı olduğu zaman damarlar şişiyor. Çok garip.
Dark Arzu501 kan testi vermeniz gerek. Karaciğer enzimlerine ve safra asitlerine bakılması gerekiyor. En kısa sürede doktorunuza bildirin
Guzelhayat Arzu501 Karacigerle alakali ola bilir bende kasinti vardı alt ast bakıldi.iyi çıktı.ondan sonra doktor çok seker yiyormusun dedi deli gibi tatli yediyim için evet dedi ondan dedi.kestim sekeri ve bitti.yemenize dikkat edin