Kızlar iki gündür kasılmaların fazla oldu ve hafif ağrı eşlik edince acile gittim nst de düzenli sancıların ve kasılmalarım çıktı. Alttan muayene edildim ama açılmam yoktu bu yüzden yatışım verildi sekiz serum ve iki ciğer geliştirici iğne vuruldum her ihtimale karşı bir gün hastanede kaldım dün akşam geldim evime. Taburcu edilmeden önce doktorumla konuştuk düzenli sancıların çıkıyor rahatlaman için serumlarını verdik ciğer geliştirici iğne vurduk tam geçiş döneminde olduğun için dedi. Ama bebeğim ne zaman doğacak belli değil durdurmayacağız sancılarını ne zaman suyun veya kanaman oldu sancın oldu hemen gelirsin dedi. Kendi haline bırakacağız dedi. Hastanede serumlarım verilirken hafif sancı hissediyordum hala. Günde dört nst yapılıyorsa 2 tanesinde düzenli sancı ve kasılma çıkıyordu. Taburcu olmadan önce son iki nst güzel çıktı ben de kendimi iyi hissediyordum evime geldim. Uyudum dinlendim çok şükür biraz kendime geldim . Tabii sertleşmelerim hala var bebeğin toplanması ama rahatsız edecek kadar değil bakalım kaç hafta gidebilirim böyle . Bu durum başına gelen var mı veya fikri olan . İki gündür bebek hareketleri de çok az hissediyorum iğneden olabilir herhalde internette öyle yazıyor . Doktorum az hissedersen gel yine bakarız dedi .