3273 Hzllll bende aynıyım canım 6+3y’teyim aşırı gergin kuru ve sivilceli önceden kullandıgim ürünlerim hep asit içerikliydi şimdi ne kullansam bilmiyorum 😕
dml33 Hzllll 30 haftalık oldm bnmde bu haftalarda basladi kırmızı kırmızı heryeri ıgrenc gorunuo suratm dogurunca geçer ins
ikizleribeklerken Hzllll ilk haftalarda benimde çene bölgem de sivilcelenme oldu 3 aydan sonra geçti şuan ufak ufak tekrar başladı 30. Haftaya girdik sanırım hormonla alakalı ben bişey yapmadım kendi haline bıraktım makyaj da yapmadım iz kalmadan geçti
Deletedmom7373700 Hzllll evet benimde öyle minik minik sivilceler var hiç bişey yapmıyorum maalesef geçmiyor çünkü tam geçti derlen yeniden çıkıyor
Hzllll 3273 benim normalde regl öncesi hep çıkar ve sonra geçerdi. Şimdi 2-3 günde bir yemi sivilce çıkıyor biri sönüyo yeniden çıkıyor çok rahatsızım :(
Hzllll dml33 cinsiyeti ne? Geçer diyorlar bana da hormonlarla alaklıymış biri çıkıyo sönüyo sonra başka yerden yeniden çıkıyor
dml33 Hzllll kız ama ilk kizimda hiç böyle hatırlamiyorm bunda çok çirkin oldu yüzüm hiç gecmio kirmiziliklar
3273 Hzllll yok canım daha başlamadı ama 2 3 gündur icim bulanıyor uykumun arasında öyle uyanıyorum, yoğunbel ağrısı yaşıyorum göğüs ağrısı yoğun, belli olmaz ne zaman tam kusacağımiz😅
Hzllll ikizleribeklerken ben de makyaj yapmıyorum fondöten falan kullanmam zaten güneş kremi sürüyorum sadece. Tipik hurafe olarak cinsiyetle alakalı diyorlar kız bebek sivilce yaparmış 😅 ama hiç mide bulantım yok erkek bebek mide bulantısı yapmazmış 😃 bende hem sivilce var hem mide bulantım yok bu inanışa göre ne olcak bilmiyorum 😄😄😄😄
ikizleribeklerken Hzllll annem bana hamileyken hiç midesi bulanmamış erkek kardeşim de 9 ay bulantı çekti😀😀 benimkiler ikiz kız ve oğlan bana göre hurafe bulamadılar 😅😅
annesinin_beybisi Hzllll ben 18+6 yım bende de var gebeliğin başından beri yüzüm sivilce doldu resmen
annesinin_beybisi Hzllll kiz ama cinsiyetle alakası yok arkadaşım 2 kız doğurdu hiç sivilcesi falan yoktu