benimmdunyamm Benim geç döllenmem var 2 hafta falan bugün son adete göre 21 haftalıgim ulturasyonda 19 en son 15 haftalıkken gittim doktora sizce haftayı yakalamis mıdır veya yakalar mi kızlar millete kaç haftalık hamile olduğumu 🤣söyleyemiyorum bende bilemiyorum hangisini söylesem
Duygumiran benimmdunyamm bnmde 2 hafta gec dollenmem oldu 22 haftalikken 20 gosteriyodu suan 30 haftalik olduk kilosunu boyu yakaladi canm
ipekveannesi benimmdunyamm 2 çocuğumda geç döllenme kızım yakalayamadı oğlum yakaladı ama doktor önden gidiyor dedi sadece. Mesala 24+5 günlükken kontrolüm vardı ultrasonda 26 haftaya uyumlu çıktı. Doktor ilerde gerileme falan olur o yüzden biz 24+5 üzerinden gidicez dedi. Umarım anlatabilmişimdir yani yakalasa da doktor kabul etmiyor o haftayi 😅
benimmdunyamm Duygumiran dimi yakalıyor çünkü doktor bana takılma ona o kilo alınca yakalar haftasını dedi
Duygumiran benimmdunyamm 🙈🙈😂😂 malesef geriden geleni soyluyordum hala da oyleyim suan 32 33 haftalik olmam lazim ama 30 diyorum
Duygumiran benimmdunyamm çünkü bizim milletimiz cok bilmis insanlar geriden geliyo deyince geri zekali anliyo salaklar bide gec dollenme olmus dedigimde e fazla yemiyosun diyolar fazla yiyorum cok zararli yedin ondan oldu diyolar normal dawraniyorum cok hareket ediyon dinlenmiyon geriden gelmesi normal diyolar da diyolar bende uzatmiyorum en kisasi 8 e yeni girdik yada 7. Ayimdayim deyip kapatıyorum 😘😂
benimmdunyamm Duygumiran hahaha aman millet bilmiş ben artik son adetime uygun olanı soylicem karnım çıkmadı diye birde sinir ediyorlar bebek buyumuyor mu diyorlar bebek zayıftır o zaman diyorlar
benimmdunyamm Happymami ay ne güzel inşallah benimde yetişir bebeğinizin 19 haftada kilosu boyu kaçtı acaba
benimmdunyamm ipekveannesi niye kabul etmiyor ki benim doktor biz son adete bakarız diyor 🤣 kafamda deli sorular peki kızınız yakalayamamis yaa onu ulturasyona göre mi doğum yaptırdı yoksa son adete göre mi
ipekveannesi benimmdunyamm sata göre doğum yaptım 3 hafta gerideydi kızım 39 haftada doğum yaptım. Valla bilmiyorum ben her seferinde soruyorum oda sen geri olanı kabul et diyor 😅
ElifT816 Ya benim de 2 hafta geç döllenme vardı. 24 ten sonra yakaladı normal haftasını ama yakalaması da ayrı dert. Doğumum kesin sezeryan olacak ama doktor tam doğum tarihi söyleyemiyor. :/
caganin_annesi Benimde bir hafta geçti, bir hafta öne geçti gitti. Takmayın doktor hangi haftada derse onu söyleyin millete, haftasını yakalarsa onu söylersiniz.
ElifT816 benimmdunyamm şimdi bebiş ultrasona göre ve gerçek adet tarihime göre 36+3 haftalık. Geç döllenme diye kaydettiği için aslında 34+3 haftalık bebek ama önde gidiyor diyor. Bu da doğum tarihini etkiliyor. 28 veya 29 nisanda doğum yapacağım. Bu hafta geç döllenme nedeniyle düzenlenen adet tarihine göre 37+ ve gerçek adet tarihim ile ultrasona göre 39+ olmuş olacağım. Yani planlı sezeryan olacak olsam da doktorun söylediği tarihten evvel aniden doğumun başlaması ile karşılaşma riskim var. Doktor 28 nisandan önce alırsam 37 haftadan küçük olmuş olabilir. O zaman da küvez riskin olabilir diyor. Yani verilen tarih hah tamam kesin bu dediğim bir tarih olamadı.