neslii_n Selamlar 7+3 oldum ama şu ana kadar hiç bir belirtim olmadı. Tek birsey var kulaklarım uğul uğul bebek gayet sağlıklı , kese + kalp atışı hepsi iyi cok şükür ama yine de hiç belirtim olmadığı icin ara ara tedirgin oluyorum 🙁 varmı benim gibi olan anneler ?
Glcngnc neslii_n bende 8+6 hiç belirtim yok benimde sukrolsun herşeyi güzel iyi gidiyo ama bise hissetmiyorum bulantı da yok 🤷♀️
kuzeymomss neslii_n 34+3 olduk hiç bir belirti yaşamadım kusma bulantı ağrı acı sancı herşey çok güzel gidiyor 🤩
neslii_n kuzeymomss maşallah ya cok cok şanşlısın ve şanşlıyım o halde. 💓 sağlıkla kucağına al bebişiii 🤲🏻
Eslem_1 kuzeymomss kuzeymomss Ceress bana da kuzenim bunlar hamileliğin balayı günleri 7. Aydan sonra hissediliyor ağrı sızı dedi ama 28 . Haftamdayım yine ağrım sızım yok elhamdulillah inşallah da olmaz yürüyüşümü de yapıyorum bence hareketsiz kalmak da sıkıntılı olabilir sürekli eklemlerimizi çalıştırırsak ağrı da olmaz diye düşünüyorum işleyen Demir ışıldar misali 🌸😅
hafsam_omerim neslii_n kızımda hiç belirtim olmadı sadece ilk bikaç hafta göğsüm ağrımıştı sonrası çok rahat geçmişti. Birdefa bile midem bulamamıştı
neslii_n hafsam_omerim Çok cok sevindim inanın içim rahatladı. Kendimi ara ara mutsuz hissediyordum gecti su an 💓
Mucizesinsen 8 haftamıza girmek üzereyiz hiç bir belirtim yok bi yandan kendimi şanslı bi yandan da endişeli hissediyorum acaba bir problem mi var diye.. 🥺☺️ Bu haftalarda ara ara kasık ağrınız oluyor mu acaba?
benimmdunyamm neslii_n şükür et bacım 🤣6 haftalıkken böyle bir post açtım açmaz olaydim ertesi gün bir bulantım başladı 20 haftada anca geçti çocuğu kusacam sandım göğüsler bir agriuordu bir agrimiuordu takma keyfini çıkar
moom222 neslii_n inşallah cnm hiç stres yapma inan boşuna olucak olan olur zaten biraz tadını çıkartmak da fayda var inan bana
kuzeymomss neslii_n amin inşallah valla çok şanslıyız çok şükür hiç sorun yaşamadım hala çalışıyorum bu arada 37 ye kadar çalışacağım 😂
Novaa neslii_n 14. haftadayım ve bu benim. Bulantı, kusma, hassasiyet olmadı. Ultrasonda görmesem hamile değilim diye düşünürdüm herhalde. Ben de tedirginlik yaşadım başlarda, neden belirtim yok diye. Boşverin takılmayın keyfini çıkarın😇
ipekveatlas neslii_n benim göğüs hassasiyetim vardı sonra geçti hiç bişeyim olmadı onun haricinde ne kusma ne bulantı tabi yorgunluk halsizlik oluyodu suan ağırlaştığım icin ağrılarım var ama öncesinde sapasağlamdım şükür
neslii_n ipekveatlas sana da şifalar diliyorum. Ağrısız ve sızısız olur yeni umarım.bir an önce bebeğini kucağına alırsın 😇