Pemberuya Rahim yumurtalık bölgeleri için hacamat yaptırıp daha sonra sağlıklı gebelik yaşayaniniz var mı deneyimlerinizi paylaşırsaniz sevinirim kızlar?
Boncugummmm Pemberuya bn yaptırmıştım hem rahatszlgm için hemde bebek düşünuyordum 2 de kaybım vardı şifa niyetine yaptrdım rahimim ve yumurtalıklarımın oldgu kısıma yapldı
Pemberuya Boncugummmm Yaa geçmiş olsun. Peki sizin tekrardan sonrasinda oldu mu bebiş? Bende bir düşük yaptımda hacamat yapan kişi önerdi onunda düşük ve ölü doğumu olmuş hacamat sonrası oldu dedi bebek sağlıklı şekilde sormak istedim bide sizlere☺️
Boncugummmm Pemberuya ewt oldu şükürler olsun dha 20 günlük rabbım isteyen dileyen herkze nasip olsun bnce de yaptr canım çok faydasını görüceksin eminim 🤲
Pemberuya Boncugummmm Ay inşallah kuzum 8 haftalıkken kalbi durdu bende şu 40 günü hayırlısı ile atlatsam yaptırmayı istiyorum🙏
Melehat45 Boncugummmm öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌼İstanbul damı yaptırdın eğer bana adresi ismi verebilrimisn
Boncugummmm Melehat45 ankardayım bn canım buarda yaptrdım. Ama istambulda eşim ve görümcelerm Teyzemlerde yaptrmışdı çok memun kaldık ewe kadar geliyorlar dinimıze uygun eşiyle birlkde yapıyor istersen instagram hesaplarını werebilirm numaralarıda var görüş istersen
Boncugummmm Melehat45 https://imgyukle.com/i/RX60UR bu abla ve abi yapyor canım guwenle yaptrabılrsin inşllah şifa olur🌺🤲