Mrtnurr Kızlarr bi sorum olacak gögsümün altında yemek yedikten ve otururken biagrı olusuyo sanki sıkılıyomus gibi 23+5 haftalık olduk aynı durumuyaşayan varmı uzanınca rahatlıyorum biteek
Perican Mrtnurr yemekten sonra mide büyüyüp bebeğin alanını daraltıyor sanırım bebek mideye baskı yapıyor.
gonulcelen Mrtnurr çok erken yemek ya da oturma agrısı için cok mu çıktı karnınız bnde 31 oldum 1 haftadır otururken canım acıyor mide çevresinde bir agrı oluşuyor
BALP Mrtnurr Eğer ağrınız batma şeklindeyse ve sağ tarafa daha yakınsa bir baktırın. Ben de sizin haftalarınızda aynı şeyi yaşadım. Hormonların çok çalışmasından dolayı safrada çamur çıktı. Ben özellikle yumurta yediğimde ağrı yaşadım.
Hatunnn Mrtnurr bebegin mideye baska yapmasi icin erken haftalar bence bobreklerinizle alakali bi skistirmada olabiilir arkaniz agriyor mu hic
Mrtnurr gonulcelen 588 gr iştebebegim ama böylegögsümün tam altında basınc hissediyorum oturamıyorm hiç yatmak daha rahat ettiriyor
0581 Benimde sol göğüs altımda çok ağrım oluyor 38. Haftadayım ama yaklaşık bir buçuk aydın böyle ama benim sol kaburgam çatlamıştı daha önce bu sebeptendir diye düşünüyorum
Mrtnurr Yok sırtımda bi agrı hissetmiyorumda gögsümün orası agrıyosadece yani ben basınc olarak adlandırıyodum kemiklerim agrıdıgnı düşünüyorum cnkü yani tam sag degilde sagtarafa daha yakın agrı otururken cok rahtsız ediyor beni