Burcinnn Stokke bebek arabasıni cok begeniyorum ama cevremde cok uzun sure kullanamicagimi ağır oldugu icin tek basima disari cikarken zorlanacagimi söylüyorlar. Sizlerde seçimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
pPapatya Burcinnn Ben dün joie litetrax 4 aldım. Ebebek te indirim vardı. Hafif ve kullanımı kolay. Ama bebişimiz doğunca test edicez tabi ki ☺
Elifece Burcinnn Pierre cardin twist exclusive aldım . Beklentine göre değişir . Benim beklentimi karşıladığı İçin bunu aldım
Neslihan0910 Burcinnn merhana pierre cardin alias modelini aldım şimdilik denediğim kadarıyla kullanışlı gözüküyor
Mlskrkmz Gayet iyi bir araba uzun süre de kullanılıyor ancak evet çok hantal. Tek başına çıkmak için bir de bastona ihtiyacın oluyor. Ben Mamas Papas aldım çok da güzel ve kaliteli.
Genchamis pPapatya travel sistem mi aldiniz🙂 bizde o marka aldik insallah memnun kaliriz. Hangi renk aldiniz bu arada 💯
tagiz Biz anex markasının sports modelini tercih ettik, çok araştırmıştım beni mutlu eden bir tercih oldu 👍🏼
Goncitos Ben peg perego book 51 j sportivo aldım hem hafif hem kaba değil her yerden geçebilir ve port bebe ile katlanıyor aradığım özellikler bunlardı ve buldum 👍🏻Tek elle sürülebilir çok kolay her şeyi bakalım kullanırken nasıl olacak👩👧
ozanejla Yoyko luxury travel sistem bebek arabası 🙈 Aldım fakat daha kullanmadım.. İnşallah menmun kalırım😌