Gnc27 Bebeğim 34+0 iken 2366 gram dı kilosu 🌺bana az gibi geldi bu haftada olup kilosunu bilen var mı acaba 🤗internete baktığımda normal kilosu ,dr da normal dedi ama insna endişeleniyor yine de 🤗
Hazal_kubra12 Gnc27 doktor norml dedyse niye endişeleniyorun sence kaç kilo olması lazm daha bir ay var doğuma 3 4 kilomu olucak
MerveeD Gnc27 bende 34+4 üm canım ama 36.haftama girince gdecegım şimdi bilmiyorum ama ıyı geldı bana kilosu maşallah bende merak edıyorum ne kadar oldu acaba
Sinoooom Gnc27 33+6 gittim ben ama bebeğimin kilosu 36 hafta ile uyumluydu iri yapılı , ama sizin bebeğinizin kilosu gayet normal 💕
Gnc27 Hazal_kubra12 rahtsız ettiyse yazmayın ..tartışmak için açmadım bu konuyu ,muhabbet için açtım 👍
Gnc27 MerveeD Evt aslında her hafta gelin dedi nst için..bir hafta muayene diğer hafta kontrol oluyor yani ..dün nst girmiştim haftaya muayene olacak tekrar 🤗sizin de mi bu şekilde 🤗
MerveeD Gnc27 hayır ben 31. Haftamda gtmıstım 3 4 haftada bır gıdıyorum. 35+5 de gdecegım diğer hafta pazartesi. Bakalım ondan sonra nasıl gel derse öyle gdecegım nst ye ve catı muayenesine grmedım henüz bu gtmem de ne yaparsa artık 😍 Doktorum gtmem gerekirse arardı beni msjda konusuyoruz ama gel filan da demedi acıkcası haftaya pazartesi gttgımde netleşir
Gnc27 MerveeD anladım son haftalarrr heyecan artıyor 🙈normal dogum mi istiyorsunuz 🤗ben hala karar veremedim de korku var çok 🙈çatı muayenesi de yapılmadı ..Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah 🙏
MerveeD Gnc27 Prenses dogum istıyorum. Epidüralli normal dogum yani. Umarım acılmam olur da yapabılırım. Amin canım inşallah 💜
Gnc27 Nurciv baya sorunlu geçiyor hamileliğim o yüzden Hep endişeliyim 😵💫rahatlamak istiyorum artık ..teşekkür ederim 🤗inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏