kahvesever__ Akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar Ben yeşil fasülye yemeği ve ufak mantı yapacam inşallah 🙏 sizler ne yemek 🥘 yapıyorsunuz 😊
Ebrumelek16 kahvesever__ akşama misafirim var o yüzden 😎 Lokanta usulü mercimek Fırında köfteli patates soslu ve domates biber koycam Pilav Kuru fasulye Kemal paşa tatlısı Havuçlu mor lahanalı turplu domatesli renkli salata İçecek Afiyet olsun herkese :) Hem hamileyim hem de 15 aylık oğlum var anca bu kadar 😂
Ysmn311111 kahvesever__ kuru fasulye Tavuk pilav Salata Şekerpare ev yapımı Kola Dünden kalan az bişeyde hazır mantım vardı
Ayyyyysaaarp Cansuzana ayyy cola mi:) iciyomusunuz yaa bn icmemeye calisiyorum ama arada kacamak yapıyorum
Merveofs Kocam yok kayınvalidemdeydim yemeğe izin vermedim valla ağır ağır şeyler yiyemiyorum zaten yemekle aram yok. Gözleme yapacak peynir zeytin yeşillik çay miss gibi😋
Cansuzana Ayyyyysaaarp evet ben kola içiyorum eşim izin vermiyor bebek için zararlı.diyor ama yinede canım içmek istiyor 😜
Yigitkeriminannesi kahvesever__ Bahçemize geldik Sac kavurma Pirinç pilavı Ezogelin corba Salata Cacık Kadayıf tatlısı :)
Sibel_l3 kahvesever__ kızartma salata😂 maşallah herkes döktürüyor çeşit çeşit ben zar zor ayakta duruyom
ikizleribeklerken Sibel_l3 al benden de o kadar bu aralar yemek buldun ye dayak buldun kaç modundayım😃😃😃
mercimekveannesi3 Cansuzana Benimji de asitten icerde eriycek çocuk diyo ajjajajaka halbuki bebede benim gibi sağlıksız şeyler seviyo cola içince içerden tekmeleri saymaya yetişemiyorum üstelik bir çay bardagina bu tepki şişeyi içsem direk kendi gelicek 😂😂
Ceycey22 kahvesever__ tavuk şiş pirinç pilavı yanına ezme salata havuç taratır salata turşu yoğurt ❤️
Dilandemirrr Misafirlerim var Tavuk çorbası,Patates püresi,Domates soslu köfte fırında,pirinç pilavı,havuç tarator,ıspanaklı ve paçanga böreği,sarma,patates kızartma mezesi,kırmızı biber mezesi ,salata ,kakaolu tart kek ☺️🙏