Zeyzeyp Bussyldrm yok canm oğlumda ekşide yedim tatlıda bu ikinci gebeliğim ne tatlı ne ekşi yedim hicbişy aşermedm kusmalarım bulantılarım BİLe olmadı ama Buda kız bi oğlum var bi kızım olucak Şükür cok okudum birde burda tatlı yiyip kız ekşi yiyip erkek olan yani onlara bakmıyor cinsiyet
Smilend Bussyldrm tuzlu ve baharatlı yedim . Bir ara acı yiyordum sürekli ve turşu. Son dönemde tatlı istedi canım . Oğlum oldu 🌸
Bussyldrm Zeyzeyp bende ortaya karışık sürekli olarak yediğim bir şey yok tatlıda çok yiyorum ekşide anlayamadım
Bussyldrm Zeyzeyp gerçekten de yok gibi gözüküyor sanırım hepsi hurafe birde basen büyürse kız olur sadece karın büyürse erkek olur hurafesi var
haklisinesracim İlk çocuğum kız onda sürekli ekşi yedim limonla turşu ile başladım erikle devam ettim arada vişne de girdi falan😁 bunda da aynı şekilde devam ettim ama bu erkekmiş 20. Haftaya yaklaştım hala canım tatlı istemiyor aklım fikrim acıda ekşide
Bussyldrm haklisinesracim sanırım canımızın çektiği ile cinsiyetin alakası yok birde basen büyürse kız olur hurafeside var
Leylasima Bence kızlar ilk ne aserdiginiz önemli ben kizimda ilk isim vermim eski asermistim şimdi yine hamileyim oğlum olacak bundada tatlı türünde meyve aserdim simdide karışık tatlı eşki karisik
Sezencgn Benimde canım çikolatalı pasta ve ekşi çekmişti henüz bilmiyoruz cinsiyetini heyacanla bekliyoruz🥰 oglanda turşu
susam111 Bussyldrm valla ben sürekli tuzlu ekşili yemek türü şeyler istiyor canım tatlı çikolata vs şeyler çok yiyemiyorum. Eşki yersen kızın tatlı yersen oğlun gibi aşırı saçma şeylere inanmak istemiyorum .bazen sinir bozucu olabiliyor çünkü Cinsiyetimizde erkek buna rağmen bile sen ekşiyi çok yiyorsun senin oğlan kıza dönecek gör bak deyip can sıkıcı hale getirenler oluyor maalesef 😂
Bussyldrm susam111 canım hurafe oluyor sanırım ben her şey yiyorum yani ekşide yeri geliyor yiyorum tatlıda yiyorum 😂
susam111 Bussyldrm ya aynen öyle bundan sonra sorarlarsa her ikisini de aynı anda yiyorum dicem bakalım bu sefer ne dicekler 😂😂
Pirayeee Bussyldrm kızımda tatli ekşi herşey yedim. Şuan ekşi hastasıyım ama cinsiyet ogrenmedm henüz