Meleknkkk İkili tarama testi için hastaneye gittik ultrasonda inceleme yaparken doktor ense kalınlığının 3mm olduğunu söyledi down sendromu veya kalp rahatsızlığı olabilir ama kesin konuşmak için kan sonucunu beklememiz daha uygun olur dedi. Benim içim rahat etmediği için 5 6 7 olsa kesin derim ama 3mm için kesin ve risk var diyemem dedi. Böyle bisey yaşayan oldu mu olduysa kan sonucunuz nasıl çıktı. Korkuyorum sürekli aklımda bu soru var bi an önce kan sonucunun çıkmasını istiyorum.
Jan91 Meleknkkk ikili tarama testi sadece risk oranini gosteriyor ama kesin sizin bebegenizde bisey var demiyor, riskli cikarsa Nipt testi yaptira bilirsiniz, biraz pahali ama, en son kesin sonuc ise amniyosentez veriyor
Parafin Meleknkkk öncelikle içinizi ferah tutun en kesin sonuç amniyosentez ama fetal DNA testinde de %99,9 gibi bir oran veriyorlar ikili test tarama testi sadece nasal kemiği var mıydı kaçıncı günde ölçüm oldu ?
Parafin Meleknkkk öncelikle içinizi ferah tutun en kesin sonuç amniyosentez ama fetal DNA testinde de %99,9 gibi bir oran veriyorlar ikili test tarama testi sadece nasal kemiği var mıydı kaçıncı günde ölçüm oldu ?
Meleknkkk moom222 ya doktor da ense kalınlığı biraz yüksek ama tek başına bisey ifade etmez kan sonucunu bekleyelim dedi. 5 6 veya üstü olsa kesin konuşurdum ama şuan kesin bisey syleyemem dedi
Meleknkkk Jan91 ikili taramanin sonucu çıksın da ona göre bi yol izlicz artk canım herseyin hayırlısı ama insan çok korkuyo
Meleknkkk Parafin nasal kemiği ne anlamadım canım. Cuma ikiki tarama yapıldı işte ultrasonda ense kalınlığı 3mm çıktı yani doktor öyle söyledi kan 1 hafta 10 güne çıkar dediler. 13+2ydi işte
Leylasima Meleknkkk bebeğin burnu yani yapısına bakıyorlar benimde bebeğimde ense kalınlığı 2 .6 çıkmisti ikili ve dörtlü test yaptık çok şükür temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrason olacak onun zamanını bekliyorum canım çok sitres yapma Allah’ın dediği olur ben o kadar sitres yaptım ki aşırı zayıfladım hamile kaldığım kilonun altına düştüm 3 mm üstü olduğu zaman tehlikeli oluyir
Meleknkkk Leylasima ay ne güzel hadi insallah bizimde bi sıkıntımız olmaz sağ salim alırız kucağımıza canm
Leylasima Meleknkkk ins canım doktor ense kalınlığı yüksek olsa bile bebekte bı sıkıntı var anlamına gelmiyir dedi böyle ense kalınlığı olup sağlıklı doğan çok çocuk varmış burun yapısı normalse korkma Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
nazlibs Meleknkkk içinizi ferah tutun birşey çıkmaz inşallah benimde arkadaşımın bebeğinde ense kalınlığı 3 mm çıktı ikili test sonucunu beklemeden amniyosentez yaptırdılar ve çok şükür birşey çıkmadı, doktorlar her ihtimali söylemek zorunda Allah’ın izniyle birşey çıkmaz inşallah 🙏🏻
Meleknkkk nazlibs teşekkür ederim canım nasıl moral verdin bilemezsin böyle senin gibi olumlu şeyler yazan olunca içim rahatlıyo gerçekten ikilinin sonucunu beklicz Allahın izniyle bisey çıkmaz inşallah ❤️
nazlibs Meleknkkk inşallah canım benim Allahın izniyle hiç birşey çıkmaz, hepimiz sağ salim kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🙏🏻🥰