Yareenn Ben özel hastanede muayene oluyorum kan testleri vs tarama testleri cok pahalı geliyor devlete gidip yaptırsam söylesem bu testi yaparmısınız diye yapar mı bide doktor kabul edermi sizce ?
Deletedmom434 Yareenn kabul eder tabikide yada devletle birlikte özel hastanedeki doktorun takibini aynı anda ilerlet testlerini devlette yaptır
rileyss Yareenn kan tahlillerini saglık ocagında da yapıyorlar aile hekimi aracılığıyla. ama oradaki sonuclar genelde yanlıs cıkabiliyor, aile hekiminden devlet hastanesine sevk isteyebiliyorsunuz sanırım öyle yaparsanız ücretsiz yaptırırsınız tahlilleri
Meryem34 Yareenn bana doktorum kendi dedi devlette yaptır sonucu getirirsin diye hatta aile hekimin her ay yaptığı testleri de istiyor 😊
gonulcelen Yareenn bnde özel muayene gidiyorum bazen laboratuvar bazen de sağlık ocagında yaptırıyorum mesela aylık rutinleri sağlık ocagında yaptırıyorum hatta barkod veriyorlar ya onu direk doktorun sekreterine veriyorum o çıktı alıp doktora gösteriyor tlf dönüş yapıyorlar sonra.
Meryem34 rileyss sonuç neden yanlış çıkıyor ki orda kilerde araştırma hastanesine gidiyor sonuç aile hekimine geliyor 😊
istanbulluanne Ilk rutin testlere bende de 400 lira istemislerdi cok geldi devlette yaptrdm. Ama sonrakileri hep özelde yaptrdm.
rileyss Meryem34 bazılarında tahliller saglık ocagında yapılıyormuş ve onların makinası cok hassas ölcüm yapamıyormus sanırım
Ayseayse5664 Yareenn canım devlete gerek Yok saglık ocağında aile hekimin varsa o bile yapar git söyle hem hastanede çok sıra oluyor hastanenin şöyle bir avantajı var oradada doktorun olur kontrol eder diğer doktorun görmediğini görür tabi ilgi bekleme sen soracaksın soru
BusraSY Yareenn Bende özele gidiyorum ve ilk aylarımda bendende test istemişti doktorum 30a yakın değere bakılacaktı. 900 lira tahlil parası tutuyordu. Doktorum zaten ne zaman tahlil istese istediğin yerde yaptır diyordu. Devlete gidip dahiliye doktoruna rica ettim ve sağolsun bütün testlerimi yaptı.
Harunnisa Yareenn bende özele gidiyordum ikili testi ozelde yaptirdim ama o sirada devlete de basladim kontrollerim orada yaptiriyordum simdi detayli bakilacak devlette ozelde cok pahali bir ultrason ikisini bir arada goturebilirsin bence