6+3 günlük hamileyim herşey iyi gidiyor aslında keseyi gördük rahim duvarı kalınlığı güzel bebiş büyüyor sağlıkla çok şükür. Ama dün öğlen vakitlerinde 4-5 damla kahverengi akıntım vardı . Çok korktum hemen doktorumu aradım acil en yakın hastaneye git beni bilgilendir dedi. Hemne evime en yakın hastaneye gittim alttan muayene etti bebeğimiz sağlıklıydı çok şükür. Bu güne kadar kalp atışını duymamıştık kalp atışınıda duyduk aşırı mutlu olduk tabiki ama korkudan ful ağlıyordum ne duydugumu bile hatırlayamıyorum😢 Doktorum muayene ederken şuan kanaman yok bile dedi. Olabilir böyle kanamalar ama yinede düşük tehdidi ile geldiğiniz için ilaç yazıyoeım dedi progestan fitil verdi. İçimi rahatlattı çok şükür. Ardından hemen kendi doktorumu aradım böyle böyle anlattım korkma artık dedi fitili kullanabilirsin istersen ama yoğun kanaman yoksa istersen kullanmayadabilirsin takip et dedi. Somra bir daha kahverengi kanamam akıntım olmadı Allahıma şükür🙏🏻 Ama ben yinede çok çok korkuyprım. Başına gelen varmı . Böyle yaşayan daha önce sizce kötü bir şeymi bu. Bilgilendirin hanımlar lütfen üzüntü yaşamak istemiyprum bebeğime daha zararlı olur diye ama aklımda hep şüphe şimdi. Sizce normal mi bu kahverengi kanama🙄 Şimdiden hepinize selamlar Bebişlerinize ve sizlere bolca sevgiler sağlıklar diliyorum 👼🏼🤗